Kanal D'den görülmemiş çarpıtma-VİDEO

Kanal D'den görülmemiş çarpıtma-VİDEO
Kanal D haber dün akşam yayınlamış olduğu bir haberde Arınç'a yönelik suikast iddiaları üzerinden, gündemi Özel Kuvvetler'den alıp farklı hedeflere yöneltti..

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mehmet Ali Birand'la Kanal D haber dün akşam yayınlamış olduğu bir haberde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiaları ile gündeme gelen Özel Kuvvetler Komutanlığı tanıttı. 

Haberdeki çarpıtma: "İşte o karargah bordo berelilerin merkezi" başlığı altında verilen haberde günlerdir Türkiye gündemini meşgul eden Bülent Arınç'a suikast iddiaları hiç olmamış, 7 subay ve 1 asker gözaltına alınmamış ve suçun hepsi karargaha baskın yapanlarınmış gibi bir uslüpta haber verildi. Haberdeki en büyük çarpıtma ise Seferberlik Bölge Başkanlığı'nın bordo berelilermiş gibi verilmesi. Oysa Seferberlik Bölge Başkanlığı da Bordo bereliler de ayrı ayrı olarak Özel Kuvvetler Komutanlığına bağlı. Haberde bahsedildiği gibi operasyon bordo berelilere yapılmıyor... 

Haberde Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın tarihi anlatılırken ne zaman kurulduğuna ne iş yaptığına yer veriliyor ama kim tarafından kurulduğu ve neye hizmet etiğine değinilmiyor. Yurdun dört bir tarafına silah gömüldüğünden bahsediliyor ve bunun nedeni ise olası bir Sovyet işgaline bağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.