FLAŞ: Ertuğrul Özkök istifa etti

FLAŞ: Ertuğrul Özkök istifa etti
Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök'ün istifa ettiği belirtildi.

ERTUĞRUL ÖZKÖK İLE İLGİLİ HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

medyatava'nın iddiasına göre Ertuğrul Özkök, saat 11.30'da tüm bölüm şeflerinin katıldığı toplantıda 2 Ocak'tan itibaren Hürriyet Yayın Yönetmenliği'ni bıraktığını açıkladı. 

20 yıldır bu görevi sürdürdüğünü belirten Özkök, bu süre içinde Hürriyet'in birçok tarihe tanıklık ettiğini, zor dönemlerde sorumlu yayıncılık çizgisini sürdürdüğünü söyledi.

Doğan Grubu'nun zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Özkök, geçen cumartesi Doğan Holding Başkanı Aydın Doğan'la yaptığı görüşmeden sonra istifa kararı aldığını çalışma arkadaşlarına anlattı. O gece ilk defa 7 saat uyuduğunu söyleyen Özkök "20 yılda gerçekten çok yoruldum. Üç yıl öncesine kadar 7 gün çalışıyordum. Buna kimse inanamıyordu. Son 3 yıldır da 6 gün çalışıyorum. yoruldum" dedi...

YAZAR KALACAK
Ertuğrul Özkök, aynı binada çalışacağını, köşe yazarı olarak grupta kaldığını arkadaşlarına anlatırken Hürriyet geleneği hakkında da konuştu.

Zaman zaman çalışma stresi yüzünden sinirlerin gerilmiş olduğunu ancak gruplaşmaların yaşanmadığını söyleyen Özkök, "Hürriyet'teki gelenek benim için çok önemliydi. Arkadaş ruhu burada en üst seviyede.

Mesela Ayça Aktan dalmaya başladığım dediği zaman çok sevinmiştim. Fikret Ercan, tenise başladığım dediğinde de çok sevinmiştim. Paylaşmalar önemliydi. Size tavsiyem bu ruhu hiç kaybetmeyin. Aynı heyecanla işinizi iyi yapın. Enis Berberoğlu'nu hepiniz tanıyorsunuz. Daha altı ay önce bu kattaydı. Bu işi çok iyi yapacağına inanıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.