Küçük, canlı yayında çıldırdı

Küçük, canlı yayında çıldırdı
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddiaları ve Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramalarla ilgili soruları cevaplayan Ergenekon sanığı Yalçın Küçük, canlı yayında çıldırınca hakaretler yağdırdı.

Seferberlik Bölge Başkanlığı'nda yapılan aramalarla ilgili NTV'nin sorularını cevaplayan Ergenekon Silahlı Terör Örgütü sanığı Yalçın Küçük, aramaların geç yapılmasına kendince şu gerekçeyi uydurdu: "Orada arama yapılması için iki güç gün karar çıkmadı, böyle anladık, uygun bir yargıç aradılar."

Suikast ya da izleme ile ilgili planların yazılı olmadığını öne süren Ergenekon Terör Örgütü sanığı Yalçın Küçük, hakaretlere vardırdığı sözlerini bakın nasıl sürdürdü: "Bir takım ahmakların zannettiği gibi bunlar yazılı olmaz. Orada hiç bir şey bulamazlar. Bu işi ciddiye almak mümkün değil. Oradaki bigliler eğer Fetullah Gülen'in eline geçerse oradan da yabancı devletlerin eline geçerse birinci derecede Genelkurmay Başkanı ve bu aramaları yapanlar sorumludur."

'Kozmik oda' konusunda da "Oraya giremezler, kimse kimseyi kandırmasın. Oradaki bilgiler Türkiye ile ilgili bilgilerdir. Bundan dolayı Bülent Arınç, bu bilgiler dışarıya çıkarsa oraya giden hukuk adamları çok sorumlu olurlar" iddiasında bulunan Küçük, Arınç'a suikast girişimi ile ilgili nerenin aranması gerektiğine ilişkin soruya da çok tartışılacak şu cevabı verdi: "Bülent Arınç olayıhda bir şey yok ki. Ankara'da 14. mahkemede Mehmet Ağarla ilgili bir dava var. Kimse başka bir gerekçe aramasın. Komisyon kurarsınız, öyle kayıtla olmaz. Kenedy suikastı var. Bunlar yazılı olmaz. Bu ahmaklar kimi kandırıyorlar. Öldürülenler benim arkadaşlarım."

Engin KAŞDAŞ-habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.