PKK infaz timi kurdu!

PKK infaz timi kurdu!
Terör örgütü PKK, artan çözelmeleri engellemek için GAİT adıyla infaz ekibi kurdu. Bu ekip devlet görevlileriyle görüşen örgüt mensuplarını hedef alıyor.

Demokratik açılımın, terör örgütü PKK'da çözülmeyi artırması üzerine örgüt yönetiminin sert tedbirlere başvurduğu ortaya çıktı. 

Gever Ajan İnfaz Timleri (GAİT) adıyla infaz ekibi kuran örgütün, devlet görevlileri ile irtibat kuran PKK'lıları ve ailelerini hedef aldığı belirtiliyor.

Kuzey Irak'taki Kandil Dağı'nda bulunan kamplardan 2009 yılında 170 terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu. Edinilen bilgiye göre paniğe kapılan örgütün sözde yürütme konseyi, firarları engellemek için yeni tedbirler geliştirdi. Bu amaçla GAİT adı verilen infaz timleri kuruldu. Timin başına ise Hakkari kırsalında faaliyet gösteren Herekol kod adlı terörist getirildi. İstihbarat birimleri, PKK'nın tehdidinin yalnız militanlara dönük olmadığını da belirledi. Örgüt, PKK'lı teröristlerin ailelerini de hedef aldı. Örgütün sözde yürütme konseyi, ailelere 'kamu görevlileri ile görüşmeyin' mesajı gönderdi.

Bu arada örgütte önemli bir görev değişikliği de yaşandı. Murat Karayılan'ın talimatı ile örgütün silahlı kanadı olan HPG sorumluluğundan alınan Dr. Behoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, sözde Zağros Eyalet Komutanlığı'na kaydırıldı. İstihbarat birimleri, Fehman Hüseyin'in PKK'lı teröristler ile ailelerine dönük tehdit içerikli mesajlarını kayda aldı.

Fehman Hüseyin'in, emrindeki bölük ve tim komutanlarına telsizden, "Kaçan olursa vurun." talimatı verdiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.