MOSSAD'ın Erdoğan'a suikast planında son durum

MOSSAD'ın Erdoğan'a suikast planında son durum
İkinci Ergenekon İddianamesi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a İsrail Gizli Servisi MOSSAD’ın suikast girişimi için Türkiye’deki Doğu Bey adlı birisinden talimat beklediği iddiası yer almıştı.

YAHUDİLERDEN ERDOĞAN İÇİN DARBE ÇAĞRISI-TIKLAYINIZ 

YAHUDİ LOBİSİNDEN ERDOĞAN'A ÇOK İLGİNÇ BİR TEHDİT-TIKLAYINIZ 

İSRAİL: ERDOĞAN'I KINIYORUZ, İSRAİL ORDUSU AHLAKLI ORDUDUR

İkinci Ergenekon İddianamesi’nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a İsrail Gizli Servisi MOSSAD’ın suikast girişimi için Türkiye’deki Doğu Bey adlı birisinden talimat beklediği iddiası yer almıştı. İddianame üzerinden 10 ay geçti Ergenekon ve MOSSAD işbirliğiyle Erdoğan’a yönelik suikast hala gizemini koruyor. MOSSAD’ın suikast yapmayı planladığı Erdoğan, önceki gün Lübnan Başbakanı Saad Hariri ile görüşmesinde İsrail’in Gazze’de fosfor bombası kullanarak katliam yaptığını söyledi. Erdoğan, İsrail’in nükleer silahlarına dikkat çekip, kimse fosfor bombalarının kitle imha silahı olmadığını söyleyemeyeceğini kaydetti.

“İSRAİL ORDUSU EN AHLAKLI ORDU!”
 Erdoğan’ın bu sözlerine "Türklerin İsrail devletine vaaz verecek en son kişiler olduğu" açıklamasını yapan İsrail, "Dışişleri Bakanlığı'nın Türk Başbakanı'nın aşırıya kaçan sözlerini kınadığını" belirtti. Açıklamada, "İsrail Türkiye'ye karşı saygılı olmaya özen gösteriyor, iki ülke arasında düzgün ilişkilerin devamını istiyor, ama aynı karşılığı da görmeyi bekliyor. İsrail devleti, Hizbullah ve Hamas terörü ve füzelerine karşı vatandaşlarını koruma hakkına sahiptir. Türklere gelince onlar, İsrail devletine ve dünyanın en ahlaklı ordusu olan İsrail Savunma Kuvvetlerine vaaz verecek en son kişilerdir" ifadelerine yer verildi.

MOSSAD DİREKTÖRÜ’NÜN PLANI

İsrail’in bu açıklamaları Başbakan Erdoğan’a yönelik Ergenekon iddianamesinde yer alan MOSSAD planlı suikast olayını akıllara getirdi. Peki Gazze’de katliam yapan İsrail Ergenekon’la birlikte Erdoğan’ı nasıl öldürmeyi planlamıştı? Ergenekon’un ikinci iddianamesinde yer alan bilgilere göre,  Mossad başkanı Meir Dagan'ın 2004 yılında İslami Terörizm'le mücadele edilecek açıklamasına denk gelen bilgiler içerisinde, İslami Terörist olarak nitelendirilen Recep Tayyip Erdoğan'a suikast için 10 kişilik çok özel bir timin hazır olduğu ve Türkiye'deki 'Doğu Bey'den suikast için 'olur' beklendiği aktarılıyor.

SONER YALÇIN VE KONTRA GERİLLA

Soner Yalçın'ın Doğu Bey tarafından 'kontrgerillayı çökertmek için kontrgerillanın içine sızma göreve verildiği ve bu görevi başardığı bilgisi yine iddialar arasında yer alıyor. Tansu Çiller'in Abdullah Çatlı'ya Kamu Güvenliğ Teşkilatı'nı (KGT) kurması için 500 milyar verdiği bilgisi de başka bir dosyada yer alıyor.

TURHAN ÇÖMEZ’E GÖNDERİLEN E-POSTA
Soner Yalçın'ın konsept danışmanlığını yaptığı Kurtlar Vadisi adlı dizide KGT adlı bir oluşumun adı sık sık geçiyordu. Turhan Çömez’in bilgisayarındaki İsrailli bir gazetecinin gönderdiği mailde yer alan bilgilerde, ‘Bay Eymür.doc.’ adlı belgede [email protected] mail adresinden Mehmet Eymür’ün web sitesine ait [email protected]  adresine gönderilen ve [email protected] [email protected] e posta adreslerine yönlendirilen mailde şok bilgiler yer alıyor.

İSRAİL'Lİ GAZETECİ BİLGİ VERİYOR

Eymür Bey, diye başlayan mailde maili yazan şahıs İsrail’li bir gazeteci olduğunu ve ‘Dogu Bey’in özel birliklerinden Atmaca, Sırtlan ve Akbaba tarafından öldürüleceğini belirtiyor.

MOSSAD ERDOĞAN'A SUİKAST İÇİN TALİMET BEKLİYOR
Şifreli mesaj olması da ihtimal dahilindeki bu bilgilerden sonra, Başbakan Erdoğan’a yönelik MOSSAD’ın suikast hazırlığında olduğu ve Türkiye’deki ‘Dogu Bey’den (Türkçe karakter kullanılmadan yazıldığı için Dogu Bey yazılmış olma ihtimali yüksek, muhtemelen Doğu Bey) haber beklendiği belirtiliyor. Mailde, “Bizler Doğu Bey’i destekliyoruz ve şu anda bulunan İslami terörist R.T Erdoğan’ın yıkılmasını ve iktidara Doğu Bey’in geçmesi için Tüm gücümüzü kullanacağız. Erdoğan’ı öldürmek için Mossad’ın yetkilisi ‘Meir Dagan’ geçenlerde Doğu Bey’le görüştü…”  Mailde bu Meir Dagan’ın suikast için Doğu Bey’den haber beklediği ve 10 kişilik çok özel bir suikast timini hazır beklettiği bilgileri de yer alıyor.

Aynı dosyadaki başka bir paragrafta ise ‘Doğu Bey’e gelen çok gizli mektupları Aydınlık Ankara bürosunda çalışan S.Y'nin Doğu Bey’e ilettiği belirtiliyor. Doğu Bey’in S.Y’yi Kontrgerilla içine sızmak için görevlendirdiği, S.Y’nin bunu başardığını ve Cem Ersever’in kontrgerilla faliyetlerinin yüzde 15’ini anlattığını, S.Y’nin kontrgerillayı çökerttiğini aktarıyor. Mailde S.Y’nin ‘Soner Yalçın’ olduğu bilgisine de yer veriliyor.
Mailde Doğu Bey olarak geçen şahsın Aydınlık Dergisi ile ilişkileri de dikkate alındığında Ergenekon sanığı Doğu Perinçek mi sorusu akıllara geliyor?

KONTRGERİLLA'NIN VURUCU TİMİ
E-postanın devamında; 1950 yıllarda Natonun isteği üzerine  Özel Harp Dairesinin kurulduğu, Emekli General Hasan KUNDAKÇI’nın kontragerillanın eylemleri için Ahmet Cem ERSEVER’i görevlendirdiği, kontrgerillanın birçok cinayet işlediği, PKK’nın uyuşturucu trafiğinden elde ettiği geliri önlemek amacıyla uyuşturucu trafiğini yönetmeye başladığı, ele geçirilen PKK’lıların işkence ile konuşturulup itirafçı yapılarak kontrgerilla eylemlerinde kullanıldığı, Ersever’ın en önemli  tim elemanlarının kod adlarının Mete , Mahmut , Hakan , Cerkez Ethem , Testere ve Yeşil  olduğu, bu şahısların Elazığ İnsan Hakları Derneği Başkanı Metin CAN, Doktor Hasan KAYA, Dep milletvekili Mehmet SİNCAR ve Musa ANTER cinayetlerini işlediği, şeklinde iddialar da yer alıyor. Yine Çömez’in bilgisayarındaki başka bir dosyada Uğur Mumcu’nun Pilot Necati isimli şahısla ilgili bilgiler nedeniyle öldürüldüğü bilgisi yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.