İsrail'i çivili koltuğa oturttular

İsrail'i çivili koltuğa oturttular
Mersin'de Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup, koltuk krizi sonrası Türkiye'ye gelen İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak'ı çivili, üzerinde kan bulunan alçak bir koltukla protesto etti.

Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup Hastane Cadde üzerinde toplanarak ellerindeki Filistin bayrakları, açtıklara pankartlar ve attıkları sloganlarla İsrail'i protesto etti.

Anadolu Gençlik Derneği Mersin Şube Başkanı Yunus Genç, burada yaptığı basın açıklamasında yaptıkları zulmün küçük bir kısmının bir televizyonda yayınlanmasına dahi tahammül edemeyen İsrail'in bunu bahane ederek Türk Büyükelçisi'ne kinini kustuğunu söyledi.

Bütün bu olanlardan sonra Türkiye'ye gelen Ehud Barak'ın ne aradığını soran Genç, ne amaçla geldiğini, ne gibi anlaşmalar yapılacağının açıklanmasını istedi.

Basın açıklaması sonrası çivili ve üzerinde kan bulunan alçak koltuğu gösteren Genç, İsrailli Bakan'a seslenerek, "Sen alçaksın bu koltuk senin kadar alçak değil. Üzerinde Filistinli kardeşlerimizin kanını bulunduğu bu İsrail ilelebet yerin altına geçecektir. Bu koltuğu ona sunuyoruz. Alçak olan Türkiye değil Türkiye'ye hakaret eden İsrail'dir." ifadesini kullandı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.