Balyozcu İsrail’i de unutmamış!

Balyozcu İsrail’i de unutmamış!
Balyozcu general Çetin Doğan’ın hazırlattığı ve Fatih ve Beyazıt camilerinin bombalanmasından, kendi uçağımızın düşürülmesine kadar korkunç planlar içeren darbe projesinde, Ergenekon iddianamesinde Başbakan Erdoğan’a suikast düzenleyece

Cuntanın ‘Dost Gazeteciler’ listesindeki 137 gazetecinin büyük çoğunluğu cinayet ve darbeye teşebbüs suçundan yargılanan Ergenekon’u savunurken, listede İsrail’e yakın gazetecilerin de bulunması dikkat çekiyor. Cuntanın ‘dost gazetecilerinden’ Soner Yalçın, yazdığı yazı ve yaptığı yorumlarda sık sık Türkiye’nin İsrail’e yönelik tepkisini eleştiriyor. Yalçın sahip olduğu site de, geçtiğimiz yıl HAMAS üyelerinin Türkiye’ye geldiğini ve gizli görüşmeler yaptığını belirterek İsrail’e kıyak geçmişti. 

Cuntanın ‘dost gazetecilerinden’ Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Kadri Gürsel, Oktay Ekşi gibi isimler aynı zamanda İsrail’in de ‘dostları’ olarak biliniyor. Geçtiğimiz yıl Gazze’de katliam yapan İsrail’e karşı Türkiye’de oluşan tepkilere, bu isimler ‘Yahudi ve İsrail karşıtlığı yapılıyor’ tepkisi verirken, Gazze’de katledilen bebekleri bile görmezden gelmişti. Cuntacıların hazırladığı dostlar listesindeki gazetecilerin büyük bölümünün hem Ergenekon hem de İsrail’e sempati ile bakması, darbenin hangi ülkenin menfaatine geleceğine dair önemli ipuçları veriyor. 

habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.