ABD Merkez Bankası Siyonistlere emanet

ABD Merkez Bankası Siyonistlere emanet
Küresel krizin mimarı olarak gösterilen bankanın 5 yöneticisi de Yahudi asıllı

MEHMET NEDİM ASLAN'IN HABERİ...

ABD Başkanı Barack Obama’nın ikinci kez Merkez Bankası’nın (Federal Reserve) başına getirdiği Ben Bernanke’nin atamasının Senato’da kabul görmesi, din ile ekonomi ve siyaset arasındaki bağlantılara ilişkin tartışmaları yeniden alevlendirdi. Bilindiği gibi Amerikan Merkez Bankası Başkanı Ben Bernanke ve Yönetim Kurulu’ndaki diğer üyelerin tamamı Yahudi kökenli. “Küresel krizi Yahudiler çıkardı” şeklindeki iddiaların kaynağının da Merkez Bankası’nın tüm yöneticilerinin Yahudi kökenli olmasından geldiği belirtiliyor. Zira dünya finans ve bankacılık sektörünün merkezi olarak kabul edilen Amerikan Merkez Bankası’nın, aldığı kararlarla küresel krizin çıkmasında büyük bir pay sahibi olduğu belirtilmişti.

NÜFUSUN YÜZDE 2’Sİ MERKEZ BANKASI’NI YÖNETİYOR
Amerikalıların, finans krizinden sorumluğu tuttuğu Merkez Bankası Başkanı Ben Bernanke’nin yeniden atanmasına karşı çıkanlar, internet forumlarında ilginç argümanlar geliştiriyor. Mesela US Politics Online isimli internet forumunda Amerikan Merkez Bankası ile ilgili dikkat çekici şu ifadeler kullanılıyor: “Amerikan nüfusunun yüzde 2’sini oluşturmalarına rağmen Merkez Bankası’nın Başkanı Ben S. Bernanke ve Başkan Yardımcısı Donald L. Kohn dahil tüm yöneticileri Yahudi. Diğerleri de Kevin M. Warsh, Randall S. Kroszner and Frederick S. Mishkin. Ana akım medya bunu neden hiçbir zaman yayınlamaz.”

MERKEZ BANKASI’NI OLUŞTURAN BANKALAR
Bir başka forum sitesi Liveleak’de de Merkez Bankası’nı özel banka kartellerinden oluştuğu ve bu bankaların sahibinin Yahudi kökenli olduğuna dikkat çekiliyor. Bu karteller ise şu şekilde sıralanıyor.
1) Rothschild Banks of London and Berlin.
2) Lazard Brothers Banks of Paris.
3) Israel Moses Seif Banks of Italy.
4) Warburg Bank of Hamburg and Amsterdam.
5) Lehman Brothers of NY.
6) Kuhn, Loeb Bank of NY (Now Shearson American Express).
7) Goldman, Sachs of NY.
8) National Bank of Commerce NY/Morgan Guaranty Trust (J. P. Morgan Bank - Equitable Life - Levi P. Morton are principal shareholders).
9) Hanover Trust of NY (William and David Rockefeller & Chase National Bank NY are principal shareholders).

YAHUDİ LOBİSİ: KOMPLO TEORİLERİ
Küresel krizle birlikte finans sektöründeki yöneticilerin çoğunun Yahudi kökenli olması sebebiyle ‘Krizden Yahudiler sorumlu’ diyenlere karşı Amerika ve Avrupa’daki Yahudi lobileri, “Bu iddialar Yahudi karşıtlığının göstergesi” açıklaması yaparak, Batı’da hâlâ Yahudilere ilişkin ‘komplo teorileri’nin var olduğuna vurgu yapmıştı.

EĞER MÜSLÜMAN OLSALARDI...
İnternet forumlarında, bloglarda ve haber sitelerinde Amerikan Merkez Bankası yöneticileriyle ilgili en ilginç yorum ise kendisini “dünyanın en bağımsız haber ajansı” olarak nitelendiren Mathaba News Agency tarafından yapıldı. Öncelikle kendilerinin Yahudi karşıtı olmadığını ve sitelerinde Yahudi kökenli uzmanların analizlerinin de yer aldığını bildiren yorumda Mathaba News, Amerikan Merkez Bankası ile ilgili olarak şöyle diyor: “Kim hangi dinden olursa olsun, eğer bir yanlış ya da doğru yaptıysa, en azından haber değeri düşünülerek az da olsa söz (hangi dinden olduğu) edilmeli. Mesela, Amerika Merkez Bankası’nın 5 yönetim kurulu üyesinin de Yahudi kökenli olması haber değeri taşıyor ama bunu hiçbir Amerikan medya kuruluşu haber yapmıyor. Eğer bu beş yönetim kurulu üyesinin beşi de Müslüman, Budist ya da Hıristiyan olsaydı, medyada kesinlikle haber olarak yer alırdı.”

VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.