FLAŞ: Akaydın'a kötü haber!

FLAŞ: Akaydın'a kötü haber!
AK Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi avukat Ahmet Onaran, ''kanunsuz ve hukuksuz borçlanma yaparak, görevini kötüye kullandığı'' iddiasıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın hakkında Cumhuriyet Savcılığı ile Antalya Valiliği'ne suç

AK Parti İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Onaran, CHP'li Mustafa Akaydın'ın sürekli borç ve enkaz edebiyatı yaptığını, bu nedenle de borçlanan eski belediye başkanlarını eleştirerek, (Borçlananlar utansın) dediğini anımsattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin işçi alacaklarını ödemek amacıyla bir bankadan aldığı 25 milyon TL'lik kredinin kanunsuz ve hukuksuz olduğunu öne süren Onaran, bu nedenle Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunduğunu ifade etti. 

Onaran, savcılığa verdiği dilekçede, kullanılan kredi ve kredinin harcanmasına ilişkin araştırma yapılarak, Akaydın hakkında işlem yapılmasını istedi. 

Ahmet Onaran, Antalya Valiliğine verdiği şikayet dilekçesiyle de Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın hakkında idari soruşturma açılmasını istediğini bildirdi.

(AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.