Türkiye bu ses kaydını konuştu!

Türkiye bu ses kaydını konuştu!
habervaktim, Türkiye gündemini sarsacak bir ses kaydını daha yayınlıyor. ŞOK eden ses kaydında Bülent Arınç'a yönelik suikast girişimi ve Kozmik odadaki aramalarla ilgili inanılmaz sözler var. Sesin sahibinin: "Ben izin vermeseydim kozmik odaya nah girerl

ŞOK SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İşte ŞOK sez kaydındaki ayrıntılar: 

Şimdi değerli arkadaşlar. Adamlar hataları istismar ediyorlar. Bu önemli. Burda hata var. Hata iyi niyetli oluyor. Bilinçli oluyor. Cehaletten ileri geliyor. Hatanın çeşitli şeyleri olabilir. Ayrı bir konu ama şunu bilmemiz gerekir ki bir hata var, var... ve bu hata istismar ediliyor, kullanılıyor.

Örnek, bu Ankara Seferberlik Kurulu Bölge Başkanlığındaki yaşadığımız bir olay. Evet, bunlara biz görev verdik. Ben verdim, hiç kimse de ırgalamasın, ben verdim. O görevi arkadaşlar icra ediyorlar. Uzun süredir icra ediyorlar. Yapılan ne, bu adamlar sürekle orada, yapılan na? Nedir yapılan:  

Daha görev yaptığınız bölgenin karekteristiğini bir kere tam bilmeniz lazım yani. Bölge hassas bir bölge ve bir yığın adam var orada. Benim adamımın bunu görmesi lazım, sizin görmeniz lazım, görmüyor... O zaman bu bir hatadır. Uzun süre o görevi yapıyorsunuz, izleniyorsunuz yani. Kendiniz bunu hissetmeniz lazım. Anlamanız lazım. Anlayamıyorlar. Profesyonel yeteneklerde sıkıntılar var. 

Efendim işte bu Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığına gelecekler, arayacaklar. Yani ne yapacaksınız: Bir: aratmayacaksınız, aratmazsanız ne olacak? Arayabilirler mi? Girdim. Giremezsiniz desen ne yapacaklar, girebilirler mi oraya? Nah girerler...Yok böyle bir şey, giremezlerdi yani.

İki; oraya böyle giremezsiniz, bilmem ne yapamazsınız, ne olacak o ondan sonra? Silahlı Kuvvetlerin üzerinde şey gibi kalacaktı. Ne gereği var. Kuşku doğuracak... Buyur, buyur ara efendim işte yok Özel Kuvvetlerin kozmiğine girildi. Ee tabi bunun psikolojik etkisi de vardır. Gereriz, giremeyiz, girdik bilmem ne tamam doğru. 

İ.B: "İÇİMİZDEKİ ÇÜRÜKLER YÜZÜNDEN BİLGİ SIZIYOR"
Olur mu? neden olmasın? Bilgi sızmaları oluyor malesef, efendil Silahlı Kuvvetlerde hiç bilgi sızması olmaz. Olur. yani malesef olur. Niye? Çünkü malesef çürükler yüzünden, malesef. Ama işte zarar. O zaman bu şekilde olan arkadaşlar, siz iyi tespit etmeniz lazım. Tabur Komutanlığının, sizin sorumluluğunuzda. 
Bir albay çıkıyor 10 senedir efendim akaryakıt kaçakçılığının içinde, on senedir... Ya kardeşim bu adamın amiri memuru yok mu? Yaa... Arkadaşlar, gözünüzü açın. Bakın artık alt kademeleriniz hata yaparsa elbette hukuki tarafı ayrı bir konu tabiki ama idari kurul da var. Bunların altındaki, adam bilmem ne yaptı denilecektir. orada hakikaten sepet gibi ortada.

İ.B: "HER ŞEYİN ZAMANI VAR!ZANNETMEYİN Kİ OLAYLIRI UZAKTAN SEYREDİYORUZ..."
Diğer önemli bir konu şu anda belki de en önemli konu. Bu da özellikle son bir iki yıldır, gördüğümüz Türk Silahlı Kuvvetlerine karşı yürütülen faaliyetler. TSK kuvvetlerine karşı yürütülen psikolojik harekattır. Bunu herkes anlamıyor. Herkes gibi ben de doluyum, ama belki herşeyi biraz daha bilen birisi olarak dimdik olacağız, dimdik duracağız fakat her şeyin bir zamanı var. Artı biz ne yapıyoruz tabi ki asimetrik psikolojik harekat unsurları gerçekten ayrıntılı, kapsamlı olarak biliyoruz, bu basit de değil. Ha burda benim görevim ne, her defasında çıkıp ortaya şikayet etmek, şimdilik ortaya şikayet ediyoruz. makamlar şikayet makamları değil olayları uzaktan seyrediyoruz anlamına gelmez, tamam mı? Tabi ki her şeyin zamanı yordamı herşeyi herkes bilmez, tamam.

HEBERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.