İstihbarat amaçlı fuhuş çetesi!

İstihbarat amaçlı fuhuş çetesi!
Kafes Eylem Planı iddianamesinde geçen ihbar mektuplarındaki ifadelerde Deniz Kuvvetlerinde istihbarat amaçlı fuhuş çetesinden bahsediliyor.

Fuhuş Çetesi adlı dosya incelendiğinde "Dz. K.Komutanlığı içerisinde İstihbarat amaçlı Organize Fuhuş çetesinin varlığının araştırılması" konulu12 sayfalık bir belge bulundu. İSTİHBARAT SANATI! Belgenin "İnceleme" başlıklı bölümünde Emekli Tüma. Ö.K'nın bilgisayarından nota aftfen şunlar yazıldığı belirtildi: "Ergenekon Belgesinde Eleman ve Organizasyon kısmında "İstihbarat sanatında en çok yarar sağlanan fahişeler olmuştur. Çünkü, insanlar çoğu kez ruhsal problemlerin etkisiyle ve bilinçsiz bir karşı konulmazlıkla, sırlarını fahişelerle paylaşırlar. Bu bilimsel bir tespittir ve 2000 yıldır yararlanılan bir metottur." Belgenin devamında Dz. K. Komutanlığı içerisinde istihbarat amaçlı organize fuhuş çetesinin varlığının araştırılması yapıldığı vurgulanarak iddianamede şunlar aktarılıyor: “Deniz Kuvvetleri içerisinde görevli bayan sivil memur, subay ve astsubaylardan oluşan organize bir yapının mevcut olduğu, bu yapı içerisinde yer alan şahısların Dz. K. Komutanlığı iç kurallarına aykırı askeri ilişkileri aşan bir yakınlaşmanın varlığının gözlendiği, Deniz Kuvvetleri içerisinde sivil memur olarak görev yapan bir kısım bayan personelin Dz. Kuv. içerisinde subay ve astsubaylar ile gayri ahlakı ilişkilerinin tesbit edildiği, bu ilişkiler sivil memur, subay ve astsubaylar arasında organize bir şekilde yapıldığı, kurulan bu organize fuhuş organizasyonunun Deniz Kuvvetleri içerisinde istihbarat amaçlı olduğu kanaati oluşmuştur.

SİVİL MEMURLAR
Bu organize yapı içerisinde yer alan subay ve astsubayların belli başlı bazı sivil memurlar ile sık sık ilişki kurdukları, subay ve astsubayların dışarıdan bir kısım kadınlar ile de fuhuş yaptıkları, subaylar ile sivil memurlar arasında yaşanan ilişkilerin atamalarda etkili olduğu görülmüştür.” Raporun sonuç ve değerlendirme bölümlerinde ise şu ifadeler yer alıyor: “Bayan sivil memurların bu derece subay ve astsubaylarla gayri ahlaki ilişkilere girmelerinin istihbarat toplama hedefli olduğu, gayri ahlaki şekilde ilişkileri olan bu kişilerin organize bir yapının elemanı oldukları, bayan sivil memurların cinsel ilişkiye girdikleri subay ve astsubaylardan ne tip menfaatler sağladıklarının bilinmediği, Bu istihbaratların Zuhal Azeri ve Fatih İlgar tarafından toplandığı ne amaçla kullanıldığının bilinmediği.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.