Namaz kılan MOSSAD ajanı yakalandı

Namaz kılan MOSSAD ajanı yakalandı
Cezayir'de yakalanan MOSSAD ajanının çok iyi Arapça bildiği ve hatta camide cemaatle birlikte namaz bile kıldığı belirtildi.

Başta İngiliz vatandaşlarına ait olmak üzere Avrupa pasaportlarıyla Dubai'ye giriş yapan ve burada HAMAS liderlerinden Mahmud el Mabbuh'a suikast düzenleyen MOSSAD bu sefer yakayı Cezayir'de ele verdi. Cezayir, ülkeye İspanyol pasaportuyla giriş yapan bir MOSSAD ajanını yakaladığını duyurdu. Cezayir basınına göre, yakalanan MOSSAD ajanının çok iyi derecede Arapça bildiği ve Cezayir'i çok iyi tanıdığı kaydedilirken, MOSSAD ajaının Bilal İbni Rabah Camii'nde namaz bile kıldığının görüldüğünü yazdı. 

MOSSAD'IN CEZAYIR İLGİSİ
Cezayir'de yakalanan MOSSAD ajanından bir hafta önce de, İspanyol pasaportu taşıyan bir İsrail vatandaşının kaybolduğu ve bu kişinin “El Kaide tarafından kaçırıldı” iddiaları ortaya atılmıştı. Bu olaydan bir hafta sonra Alberto Vagilo adına düzenlenmiş İspanyol pasaportuyla Cezayir'e giriş yapan MOSSAd ajanının yakalanması, MOSSAD'ın Cezayir'de bir dizi operasyon hazırlığı içerisinde olduğuna dair iddiaları güçlendiriyor.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.