Askerlik anılarınızı habervaktim@hotmail.com adresine gönderin, yayınlayalım

Askerlik anılarınızı habervaktim@hotmail.com adresine gönderin, yayınlayalım
Hiç unutamadığımız, sizin de bir askerlik anınız yok mu? Gönderin yayınlayalım. Komiklere hep birlikte gülelim, ibret alınacaklardan dersler çıkaralım, yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenelim.

AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN


Askerliğini yapmış her Türk erkeğinin anlatacağı birçok askerlik anısı vardır. Söz askerlikten açıldı mı anlatılırda anlatılır. Anılar bitmek bilmez. Kimileri hayli komiktir. Anlatırken güleriz, o anı yeniden yaşarcasına. Kimileri çok gariptir.. “Bizim orda öyleydi” diye anlatırız. Ve kahramanlıklar vardır anılarımızda. Gururlanır, takdir bekleriz dinleyicilerden. Bazıları da vardır ki, inancımıza, bizi biz yapan değerlere terstir, haliyle garipsemişizdir, yakıştıramamış, kızmışızdır. Dinleyenler de inanmak istemez bunlara. Peygamber Ocağı’dır orası, olamaz!..

GÖNDERİN YAYINLAYALIM
TSK ile ilgili olsun, üst düzey subaylarla ilgili olsun kamuoyunda oturmuş olumlu-olumsuz görüşler vardır, malum. Bu noktada vatani görevimizi yaparken ki gözlemlerimiz önemlidir. Bu gözlemler ışığında bu görüşlerin ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğunun sağlamasını yapmak mümkün. Habervaktim olarak, “Hiç unutamadığımız, sizin de bir askerlik anınız yok mu?” diye soruyor ve bunları bizimle paylaşmanızı istiyoruz. Yer ve zaman da belirterek özetleyip, bunları bize gönderin, yayınlayalım. Komiklere hep birlikte gülelim, ibret alınacaklardan dersler çıkaralım, yanlış bildiklerimizin doğrusunu öğrenelim. En önemlisi TSK ve subaylarımızla ilgili kamuoyunda oturmuş görüşlerin sağlamasını yapmış olalım. habervaktim@hotmail.com adresine anılarınızı bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.