CNN ve NTV'den inanılmaz yalan!

CNN ve NTV'den inanılmaz yalan!
Ankara Adliyesi'nde gerçekleşen ve YARSAV tarafından organize edilen toplantıda kavga çıktı. 28 Şubattaki yargı brifingleri gibi Yargıtay önünden servisler kaldırılarak yapılan toplantıda çıkan kavgayla ilgili olarak CNN Türk televizyonu ve NTV "yer darlı

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker başkanlığında Anayasa değişiklik paketini görüşmek üzere Ankara Adliyesi'nde düzenlenen toplantı olaylı başladı. Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin Tanrıöver, salondakilere dönerek "Burası Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV)'ne destek toplantısı yapılacak yer değil. Dışarıda hâkim ve savcı arkadaşlarımız var. Onların içeri alınmasını istiyorum. Burada açık şeffaf bir şekilde Danıştay ve Yargıtay üyeleri seçiminin tartışılmasını istiyoruz." dedi.

Daha sonra Tanrıöver yukarıya doğru çıkarken bir kişi tarafından salonu terk etmesi konusunda uyarıldı. Tanrıöver, "ben terk etmem" deyince de arbede yaşandı.

Bu sırada Osman Kaçmaz ve yanındaki hakimleri, bu sözlere alkışlarla tepki gösterdikleri gözlendi. Artan gerilim sonucu olay çıkınca bazı hakimlerin toplahtıyı terkettiği görüldü.

Daha sonra kısa bir görüntü alınması için içeri alınan basın mensupları dışarı çıkarıldı. Toplantı basına kapalı devam ediyor.

CNN SAÇMA SEBEBİ KAVGA NEDENİ OLARAK VERDİ
Uzun zamandır YARSAV ve Osman Kaçmaz'ın lehine haberler yapan CNN Türk, gerçekleri çarpıtarak, yer azlığı gibi saçma bir sebebi kavganın nedeni olarak göstermeye çalıştı.

NTV DE AYNI YALANA SARILDI
Haberi veren NTV'nin de "yer darlığı nedeniyle arbede yaşandı" şeklinde ifadeler kullanması dikkat çekti...



habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.