Sebo'dan inanılmaz dönüş!

Sebo'dan inanılmaz dönüş!
Bugüne kadar Bahçeli'yi yerden yere vurarak onu devirmeye çalışan Sebahattin Önkibar, sırf CHP gibi anayasa değişikliğine karşı çıkıyor diye Bahçeli hakkında inanılmaz sözler sarf etti. Önkibar'ın u dönüşü şaşırtacak cinsten...

İŞTE SEBAHATTİN ÖNKİBAR'IN YENİÇAĞ'DAKİ YAZISININ İLGİLİ BÖLÜMÜ:

TEBRİK...

Bahçeli’ye Anayasa tavrı alkışı
Evet Sayın Devlet Bahçeli’nin AKP’nin Anayasa değişikliği dayatmasına takındığı kararlı tavrını onaylıyor ve de alkışlıyoruz. Devlet Bey, fikrinden ve partisinin misyonundan zerre sapma göstermeksizin gerçekten de yıkım demek olan malum düzenlemelere meydan okuyarak, bu ülke bölünemez ve AKP’ye teslim olamaz diyenlerin yüreğine su serpmiştir... Bu arada kendilerine eski ülkücüler diyen bir grubun yaptığı “Anayasa değişikliğine destek” açıklaması ise densizliğin de ötesinde AKP taşeronluğu ve hatta uşaklığıdır. Öyle, çünkü bulunulan konjonktürde yapılmaya çalışılan Anayasa değişikliğine destek olmak, Türkiye’nin ayrışmasına omuz vermekle eş anlamlıdır.
Evet bu sütunda yetersiz muhalefet etmekle eleştirilen Sayın Bahçeli’yi, bu noktada sahiplenmek bizim varlık sebebimizdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.