Adana Yüreğir'irn yeni başkanı Hıdır Bahçe

Adana Yüreğir'irn yeni başkanı Hıdır Bahçe
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliğine seçilmesinden sonra boşalan makamına Hıdır Bahçe getirildi. Bu gün göreve başlayan Hıdır Bahçe hizmette devamlılığın esas olduğunu belirtti.

Bahçe, "Başkanımız Mahmut Çelikcan'ın Büyükşehir Belediye Başkanvekilliğine seçilmesi bizim için bir gurur olmuştur. Bundan sonraki tüm çalışmamız Yüreğir'in kalkınması için olacaktır. Mahmut Çelikcan ın başlattığı projelere devam edilecek ve yeni projeler hazırlanacaktır. Bundan önce bekleyen ve bundan sonra da hazırlanacak projeler Büyükşehir meclisimizde görüşülecek ve uygun olanların hayata geçmesi artık daha kolay olacaktır." dedi.

Adana'da artık hizmet döneminin başlayacağını belirten Hıdır Bahçe, "Adanalı artık kısır çekişmelerden usandı. Merkezi hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak gerekli olan yatırımları Adana'ya kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben Yüreğir adına da çok seviniyorum. Çünkü Yüreğir gerçeğini bilen Mahmut Çelikcan'ın büyükşehir de olması bizler için büyük bir şanstır. Yıllarca ihmal edilen Yüreğir'in artık makus talihinin değişeceğine inancım tamdır." diyerek yapılan kan değişikliğinin Adana'ya olumlu bir şekilde yansıyacağını vurguladı.

(CİHAN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.