MOSSAD'ın yeni hedefinde o var!

MOSSAD'ın yeni hedefinde o var!
Filistin topraklarındaki işgal ve etnik temizlik politikasını sürdürenİsrail, Yahudi yerleşim birimleri nedeniyle ABD ile yaşadığı diplomatiksorunlarını ortadan kaldırabilmek ve Obama'yı isteklerindenvazgeçirebilmek için ilginç bir senaryo üzerinde

MEHMET NEDİM ASLAN'IN HABERİ...

İşgal altındaki Filistin toprakları üzerinde kuruluşunun 62'inci yılını kutlayan İsrail'de Amerikan yönetiminin Yahudi yerleşim birimlerinin durdurulmasına yönelik olarak yaptığı  baskıyı kırmak ve İran'a yapılacak bir saldırıda ABD'nin yardımını almak için ilginç bir öneride bulunuldu. Ülkenin en radikal gazetelerinden The Jerusalem Post'ta yayınlanan bir makalede MOSSAD'ın Bin Laden'i yakalaması halinde, Amerikan halkının İsrail'e olan yakınlığının artacağı ve İran'ın nükleer tesislerine yapılacak saldırıya Amerika'nın da katılmak zorunda kalacağı belirtildi.

“İSRAİL'İN ELİ GÜÇLENİR”
 “Kendinizi Direktörün (MOSSAD Direktörü) koyun ve MOSSAD Bin Laden'i yakalasaydı ne olurdu?” diyen makalenin yazarı Abe Novick, bunun uzak bir ihtimal olmadığını 50 yıl önce Arjantin'in başkenti Buenos Aires'ta MOSSAD'ın hiçbir engelle karşılaşmadan Nazi subayı Adolf Eichamann'ı da yakaladığını yazdı. Eichman'ın yakalanarak İsrail'e getirildiğinde dönemin Başbakanı Ben Gurion'un büyük bir destek aldığını ve Laden'in yakalanmasının da Benyamin Netanyahu için aynı etkiyi yapacağını belirten Novick, ABD Başkanı Obama'nın İsrail'e doğru olmayan bir baskı uyguladığını ve İran'ın da İsrail'in varlığına tehdit oluşturduğunu kaydederek, Ladin'in yakalanmasıyla İsrail'in elininin güçleneceğini belirtti.

“LADEN YAKALANIRSA KİMSE SİYONİZM KARŞITI OLMAZ”
Adolf Eichman'ın 11 Mayıs (İsrail'in bağımsızlık gün 14 Mayıs) 1960'ta yakalandıktan 11 gün sonra İsrail'e getirildiğini ve dünyanın bu yakalamayla Yahudi soykırımına olan kızgınlıgını ateşlediğini belirten Novick, “Kendinizi Direktörün (MOSSAD Direktörü) yerine koyun ve düşünün. Eğer MOSSAD Osama Bin Laden'i yakalasaydı ne olurdu? Bu ülkede (ABD) artık kim Siyonism karşıtı olabilirdi. İsrail bu şekilde daha fazla destek bulurdu. İran'ın nükleer tesislerine karşı yapılacak bir saldırıya aynı zamanda eşlik edilirdi (Amerika tarafından). Bu herşeyi değiştirirdi” ifadelerini kullandı.

“BU BİR HAYAL ÜRÜNÜ DEĞİL”
Laden'in MOSSAD tarafından yakalanmasının sinematik bir hayal ürünü gibi düşünülebileceğini yazan Novick, “O zaman Eichman'ın yakalanmasına bakın o zaman bana rüya gördüğümü söyleyebilirsiniz. Burada kararlı ve cesaretli olmak gerekir. İsrail, Eichman'ı yakaladığında kuralları görmezden geldi. MOSSAD Arjantin'e izin almadan girdi ve kendisini gizledi. El Al (İsrail hava yolu şirketi) uçağı Eichman'ı aldı ve bu görünmeyen gizli bir şekilde yapıldı” dedi.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.