O belgeleri Soner servis etmiş!

O belgeleri Soner servis etmiş!
Demokrat Yargı Başkanı ve Anayasa Mahkemesi Raportörü Osman Can'la ilgili çirkef belgeleri, Perinçek devşirmesi Soner Yalçın'ın Hürriyet'e servis ettiği ortaya çıktı...

KİM BU İKİ ÜLKEYE BİRDEN ÇALIŞAN AJAN TÜRK GAZETECİLER-TIKLAYINIZ 

İNGİLİZ AJANINI TÜRK DOSTU YAPTI-TIKLAYINIZ

Star yazarı Kudret Köseoğlu, bugünkü köşesinde derinlerin tetikçisi Soner Yalçın ve çetesinin, operasyonunu deşifre etti. Meğer Osman Can'ın özel hayatıyla ilgili bilgileri Hürriyet'e, çetesiyle birlikte Doğan Grubu ve diğer medya gruplarına çöreklenen Soner Yalçın servis etmiş.

İŞTE KÖSEOĞLU'NUN STAR'DAKİ YAZISININ İLGİLİ BÖLÜMÜ:

Kankalar operasyonda 

Biliyorsunuz, babasının oto tamircisi olduğunu gizleyen zat kankalarıyla meşhurdur. (Oray Eğin) 

Kankalarından birinin çıldıran kadın olduğunu biliyorsunuz. Bu kadın yakın zamana kadar “ona selam verenleri defterimden sileceğim” diyordu, şimdi kendisi onsuz toplantılara ve partilere gitmiyor. (Nuray Mert)

İkinci ve en önemli kanka ise, yine yakın zamana kadar Doğu Perinçek’in yanında çalışan, şimdilerde kurduğu bir sitede ona buna çamur atan bir kişi. Bilgi hatalarıyla dolu kitaplara imza atan sakallı zat hani... (Soner Yalçın) 

Anayasa Mahkemesi raportörü Osman Can’ın özel hayat bilgilerini Hürriyet gazetesine servis eden bu sakallı zatmış.

Nerede operasyonel bir haber var, bu sakallı zat servis ediyor. Önce gazetelere yazdırıyor, sonra kankalarını devreye sokup onlara yorumlatıyor. Adeta beşinci kol faaliyeti yürüten bu kişilerin, bir yönüyle
Hürriyet gazetesiyle irtibat halinde olmaları size de ilginç gelmiyor mu?

Biz Enis Berberoğlu’nu dürüst ve namuslu bir gazeteci olarak biliyoruz. Berberoğlu gazetesindeki bu kanka yapılanması konusunda ne düşünüyor?

Kudret Köseoğlu olarak tavsiyem şudur:

Berberoğlu’nun, Osman Can’la ilgili seviyesiz ve belden aşağı haberin kimler tarafından servis edildiğine bakmasında yarar var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.