Böyle istihbaratçı mı olur?

Böyle istihbaratçı mı olur?
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda İstihbarat Daire Başkanlığı gibi çok önemli bir görevde bulunan Dz. Kur. Alb. H.H.’nin sürekli “istihbarat disiplinlerine aykırı” ve “Türk deniz subayının vakar ve haysiyetine yakışmayan&rdquo

REZİL GÖRÜNTÜLER 
Habervaktim’in ulaştığı bazı fotoğraflar da bu iddiaları güçlendiriyor. 26 Şubat 2009 gününe ait bu fotoğraflarda Dz.Kur.Alb. H.H. beraberindeki subay arkadaşları ile birlikte “istihbarat disiplinine aykarı”, “Türk deniz subayının vakar ve haysiyetine yakışmayan”, “gayrı ahlaki” ortam ve hareketlerde bulunduklarını gösteriyor. H.’nin beraberindeki subaylar da Binbaşı rütbesinde olan G. K. ile G. G..

FOTOĞRAFLAR HERŞEYİ ANLATIYOR
Su gibi içki tüketen subaylar adeta kendilerinden geçmiş ve neler yapıyorlar neler… Fotoğraflar her şeyi anlatıyor…



HEM DE SİCİL AMİRİ
Bu görüntünün sergilendiği tarihte Dz. Kur. Alb. H.H.’nin, 2’nci Denizaltı Filosunda Komodor, Dz. Bnb. G. K.’nın TCG Burakreis Komutanı ve Dz. Bnb. G. G.’nin TCG Burakreis II’nci Komutanı olduğu öğrenildi. Dz. Kur. Alb. H.H., aynı zamanda birlikte dansöz oynattığı Dz. Bnb. G. K. ve Dz. Bnb. G.G.’nin sicil amiri konumundaydı.



BÖYLE İSTİHBARATÇI MI OLUR?
Edinilen bilgilere göre, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda bazı subaylar H.’nin bu hal ve hareketlerinden hayli rahatsız. Bu subaylar arasında şu yorumlar yapılıyor: “Normalde istihbarat örgütleri haber toplama faaliyetleri kapsamında, hedef grubun arasına kendi istihbarat elemanlarını sızdırmak yerine, söz konusu gruptan belirledikleri çeşitli zaaflara (Para, kadın, kumar vb.) sahip kişi veya kişileri devşirme yöntemiyle kullanmayı yeğlerler. Bu sayede hem özel gayretlerle yetişmiş personelini, hem de görevin gizliliğini riske atmamış olurlar. Albay Hançer ise maalesef yabancı istihbarat servislerinin hem nitelik, hem de nicelik bakımından, devşirmek için arayıp da bulamayacakları birer bahriye subayı görüntüsü vermektedir.”



HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.