Ortalığı karıştıracak ses kaydı!

Ortalığı karıştıracak ses kaydı!
Erzincan Savcısı İlhan Cihaner'i gözaltına alan Osman Şanal'a Ergenekon Terör Örgütü ve HSYK tarafından ortaklaşa kurulan komplo ses kaydıyla belgelendi.

O ŞOK SES KAYDI VE DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

16 Şubat 2010 tarihli görüşmede, CHP'nin Erzincan Ergenekon davasını takip etmekle görevlendirdiği Milletvekili Ahmet Ersin ile gizli tanık Munzur'u Eriza Otel'de bir araya getiren Paradise Pastanesi'nin sahiplerinden Erdal Erdoğan'ın ağzından dökülen cümleler, Erzincan'daki korkunç komployu gün yüzüne çıkardı.

Ahmet Ersin'in de hazır bulunduğu buluşmada, gizli tanık Munzur'a ifadesini değiştirmesi için çeşitli garantiler veren ve şimdi Ergenekon Terör Örgütü'nün üyesi olmak suçuyla tutuklu bulunan Erdal Erdoğan'ın sözleri deprem etkisi yaratacak cinsten..

Neler demiyor ki Erdal Erdoğan..

Savcı Şanal'ın HSYK tarafından saat kaçta görevden alınacağını yerine kimin atanacağını dakikası dakikasına bilmesinden tutun da, gazetecilerden Uğur Dündar başta olmak üzere, Paşaların, Adliyedeki tüm hakim ve görevlilerin kendi adamları olduğuna varıncaya kadar inanılmaz vaatler veriyor gizli tanık Munzur'a.

CHPli Milletvekili Ahmet Ersin'in gizli tanık Munzur'la Eriza Otel'deki skandal buluşmasını kamuoyuna duyurulduğunda kızılca kıyamet kopmuştu.

Milletvekili Ersin'in o buluşmaya elinde bir çantayla gelip, o çantayı otelde bıraktığını saniyesi saniyesine görüntülerle ispat edilmişti.

O görüntülerden sonra CHP Milletvekili Ersin yaptığı açıklamada "O çantanın içinde pijamalarım vardı" diyerek yalanlamıştı.

Ancak Sonsayfa'ya ulaşan ve biraz sonra izleyeceğiniz ses kaydı, aslında o çantada pijama olmadığının da bir belgesi niteliğinde.

Ahmet Ersin ile Paradise Pastanesi'nin sahibinin pastanedeki görüşmeden bir kaç gün önce, Eriza Otel'de Munzur'la yaptıkları görüşmede, gizli tanığa para dahil olmak üzere büyük vaatlerde bulundukları, ses kaydında açık açık anlatılıyor.

Ergenekon Terör Örgütü'nün Yargı-Medya-Silahlı Kuvvet üçgenini kullanarak yargıyı nasıl pasif hale getirdiğini de tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

Sonsayfa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.