Neredesin Yalçınkaya?

Neredesin Yalçınkaya?
Bugün internete düşen ses kaydı, CHP, HSYK, Org. Berk ve Ergenekon terör örgütü elemanlarının Erzincan kumpasını gözler önüne serdi. Şimdi cevap bekleyen birçok soru var. En önemlisi de bir terör örgütü için var gücüyle çalışan CHP hakkında Başsavcı Yalçı

ŞOK SES KAYDI VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN

Erzincan'da neler oluyor? Bir pastane sahibi özel yetkili savcının görevden alınacağını nasıl biliyor?

Erzincan’daki korkunç komplo günışığına yavaş yavaş çıkıyor. Erzincan-Ankara-Yargı-TSK-Medya-Siyaset çemberinde gelişen korkunç planın ses kaydında bir çok soru işareti karşılığını buldu.


CHP Milletvekili Ahmet Ersin’in gizli tanık Munzur ile Erzincan’da bir otelde yaptığı görüşmenin görüntüleri de yayınlamıştı.

Bu görüşmede Ersin çantasını görüşme yapılan otelde bırakmış ve çanta Paradise Pastanesi sahibi Erdal Erdoğan tarafından alınmıştı.

Bu görüntüler kamuoyunda şok etkisi yaratırken yargı gizli tanıklarla görüşme suç olmasına rağmen CHP’li Ahmet Ersin hakkında hiç bir girişimde bulunmamış ve konunun üzeri adeta örtülmeye çalışılmıştı.

Bugün yayınlanan ses kaydıyla bir çok soru işareti daha gün yüzüne çıktı. Ancak kayıtta sorgulanması gereken çok önemli bir nokta var.

Bir pastane sahibi Özel yetkili savcı Osman Şanal’ın görevden alınacağını bir gün önceden nasıl bildi?

Bu bilgi kimler tarafından servis edildi?

Bilgiyi Erdal Erdoğan’a verenlerin amacı neydi?

Erdal Erdoğan kime güvenerek gizli tanık Munzur’a garanti verdi?

Ses kaydında geçen paşa 3. Ordu Komutanı Saldıray Berk mi?

Erdal Erdoğan kime güvenerek ve kimden destek alarak gizli tanığı Uğur Dündar’a çıkarma sözü verdi?

Erdoğan, jandarma, yargı, siyaset, medya ile ilgili gizli tanık Munzur’a verdiği garantileri birilerinden talimat almadan gündeme getirmesi imkansız gibi görünüyor.

Peki bu talimatları kim nasıl verdi?

Erzincan’da bir pastanenin sahibi olan Erdal Erdoğan Osman Şanal’ın görevden alınması gibi çok önemli bir konuyu, Başbakan, Adalet Bakanı dahi bilemezken nasıl bu bilgiye sahip oldu?

Eriza Otel’de gizli tanık Munzur’un CHP’li vekil Ahmer Ersin ile görüşmesini organize eden Erdal Erdoğan bu gücü kimlerden alıyor?

Gizli tanıkla yapılan görüşmelerin ardından Erdal Erdoğan tutuklanırken, CHP’li vekiller hakkında neden bir soruşturma dahi açılmadı?

Görütünlerin gündeme bomba gibi düştüğü günlerde medyada çıkan haberlerde gizli tanığın ifadesini değiştirmesinin ardından bazı basın mensupları ile görüştürüleceği yazılıp çizilmişti. Nitekim o günlerde Munzur Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Radikal Gazetesi ile görüştürülmüş ve bu görüntüler yayınlamıştı.

Bugün yayınlanan ses kaydından da anlaşılacağı gibi Munzur’a verilen sözler ifadesini değiştirmesi karşılığında bir bir yerine getirilmiş.

Olay basına sızınca bazı medya mensupları ile yapılması düşünülen görüşmeler de iptal edilmişti.

Şimdi kamuoyu gizli tanık Munzur ile bağlantılı olduğu öne sürülen bütün kişi kurumlardan cevap bekliyor.

CHP’nin dürüst adamı Kemal Kılıçdaroğlu her platformda içimizde kirli işlere bulaşmış kimseyi barındırmayız diye konuşurken, gizli tanıklarla bizzat görüşen CHP vekilleri hakkında hiç bir girişimde bulunulmaması nasıl izah edilecek?

İşte bu soruların cevabı ve Erzincan’da yaşanan korkunç planın yansımaları nasıl cevap bulacak bekleyip göreceğiz.

Sonsayfa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.