Çelik, korkunç isteği 6 yıl sonra açıkladı!

Çelik, korkunç isteği 6 yıl sonra açıkladı!
Ergenekon sanığı emekli Orgeneral Tuncer Kılınç'ın, MGK Genel Sekreteri olduğu dönemde, özel okulları kapatmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Ergenekon sanığı Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç hakkında tüyler ürperten bir iddia ortaya atıldı...

İddialara göre Eldiven, Sarıkız, Ayışığı gibi darbe planlarının gündeme geldiği 2004'te MGK Genel Sekreteri olan Emekli Orgeneral Tuncer Kılınç'ın Hükümet'e bütün özel okulları kapatmaları için emri vaki yaptığı ortaya çıktı.

HÜSEYİN ÇELİK AÇIKLADI 
Star Gazetesi bu iddiayı dönemin Milli Eğitim Bakanı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in ifadelerine dayandırdı. Habere göre Bakan Çelik bu korkunç isteği 6 yıl sonra açıkladı.

VAHİM TALEBE RET
Üstelik MGK Genel Sekreteri Kılınç, Çelik'i ziyarete resmi üniforması ile gitmişti. Ergenekon sanığı Kılınç'ın tek talebi, başarıları ile Türkiye'nin gururu haline gelen okulların kapatılmasıydı. Ancak iddialara göre bunu yapabilmek için bütün özel okulları kapattıracak kadar da gözünü karartmıştı.

Gazetenin iddiasına göre Çelik, Kılınç'tan gelen bu vahim talebi "ne siz söylemiş olun ne de ben duymuş olayım" diyerek geri çevirdi.

KILINÇ'I KİMLER GÖNDERDİ?
Şimdi soru şu: Dönemin MGK Genel Sekreterini Milli Eğitim Bakanı'na bu vahim talepleri iletmesi için kim veya kimler gönderdi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.