Eski Rus ajanından Hitler itirafı

Eski Rus ajanından Hitler itirafı
Eski KGB ajanı 73 yaşındaki Vladimir Gumenyuk, Nazi lideri Adolf Hitler'in kemiklerini kendisinin yaktığını öne sürdü.

Hitler'in küllerinin nereye saçıldığını söylemeyi , bu yerin Neo Naziler tarafından bir tür anıta dönüştürüleceği korkusuyla reddeden Gumenyuk'un 1970'te Hitler'in, sevgilisi Eva Braun'un ve Joseph Goebbels ile ailesinin kalıntılarını gömüldükleri yerden çıkarmak için gönderilen ekipten hayatta kalan tek kişi olduğu söyleniyor.

Gumenyuk, "Bize Hitler'in ve yanındakilerin kalıntılarını yakmamız ve rüzgara savurmamız emredildi" dedi. Eski Doğu Almanya'daki Magdeburg yakınında toprağı kazarak çıkardıkları kemikleri yaktıklarını ve adı açıklanmayan küçük bir nehrin üzerindeki uçuruma götürdüklerini anlattı. Bu yerine Moskova'daki yetkililer tarafından kararlaştırıldığını da belirtti.

Balıkçı kılığındaki casus ekibin arasında yer alan Gumenyuk, "Kimse orada yoktu, 20 saniyede iş tamamlardı. Bu Führer'in son uçuşuydu."

Bir Rus gazetesine konuşan Gumenyuk, Hitler'in küllerinin tam olarak nereye savrulduğunu açıklaması için yüksek miktarda para tekliflerini geri çevirdiğini söyleyen Gumenyuk, "Hala çok sayıda neo Nazi var. Orayı tapınağa çevirebilirler. Hatta anıt bile dikerler" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.