Başsavcı Engin'in ŞOK SES KAYDI

Başsavcı Engin'in ŞOK SES KAYDI
Habervaktim şok bir ses kaydına daha ulaştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin’e ait olduğu iddia edilen ses kaydı, yargı adına, demokrasi adına, hukuk adına skandal ifadeler içeriyor. Engin, Ergenekon’un tutuklu sanıkları Tunc

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

ŞOK SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bu Tuncay ÖZKAN bilmem orgeneraller morgeneralleri, yani bu en tehlikeli konular bunlar.. Sakın gözaltına alarak tutuklayarak işlem yapmayın.. 

İstifa etseniz bile kurtulamazsınız bu bakımdan kurumlarınızı yargıyı, koruyacağız, aman onlara zarar verecek bir şeyde bulunmayınız.

Bu cumhuriyet mitingleri büyük hassasiyet yarattı, (Tuncay Özkan) falan bunlar çok önemli adamlar. Onu bir almaya malmaya kalktığınız zaman Türkiye'nin altını üstüne getirirsiniz.

İlhan SELÇUK olayı molayı hiç yani yanında solda sıfır kalır .

Subaylara falan hiç bulaşmayın, bak sakın bu Tuncay'ı , o emekli orgeneralleri, bilmem emekli yüksek rütbeli subayları hani Veli KÜÇÜK kimse ordu mordu bir şey demedi.

Neden bir şey demedi? Veli KÜÇÜK ta 10-15 seneden beri bizim Susurluk soruşturmasından beri pisliklerle adı geçen yok mafya ile adı geçen, yok Susurluk'la adı geçen bir adam..

Şimdi bak dediğim gibi bu konuya çok dikkat edin, yani bunun sonu da yok, önü de yok, emekliye de ayrılınsa istifa edilse yok.

Şu dediğim kişileri asla gözaltına alarak operasyon yapmayın..

Yoksa sokağa çıkamazsınız..”

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.