O paşadan skandal sözler!

O paşadan skandal sözler!
Daha önce başörtülü şehit annelerine yönelik tavrıyla gündeme gelen Emekli Tümgeneral Naci Beştepe’den skandal sözler...

Ergenekon, Poyrazköy, Kafes ve Balyoz davaları kapsamında tutuklu bulunan emekli ve muvazzaf subayların çocuklarının kurduğu babamibekliyorum.com adlı siteye destek mektubu gönderen Tümgeneral Beştepe, Hasdal ve Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan askerlerin ‘ne idüğü belirsiz maşalar’ olarak nitelendirdiği kişiler vasıtasıyla yazılmış bir nöbeti tuttuklarını söylüyor.

Mektubunda TSK mensuplarının, silah arkadaşlarının ‘intikamını’ alacağını belirten Beştepe, yaptıkları ifşaatlarla Ergenekoncuların korkulu rüyası haline gelen gizli tanıklar için de ‘sahtekar, hırsız, ailesini pazarlayan, eşcinsel, gaspçı, haydut’ gibi ağır ifadeler kullanıyor.

BAŞÖRTÜLÜ ŞEHİT AİLELERİNİ GÖRÜNCE RESEPSİYONU TERKETTİ

2006 yılında Samsun Garnizon Komutanı olan Tümgeneral Naci Beştepe, 29 Ekim resepsiyonunda başörtülü aileleri görünce beraberindeki subay ve eşleriyle resepsiyonun yapıldığı oteli terk etmişti. Beştepe’nin evlatlarını teröre kurban veren şehit ailelerine yönelik bu protestosu günlerce tartışılmıştı.

ERGENEKON SANIĞI FERİT BERNAY’A DESTEK ÇIKTI

Naci Beştepe’nin ismi, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan eski 19 Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Ferit Bernay’a verdiği destekle de gündeme gelmişti. Kadrolaşma, keyfi yönetim, kamu mallarını kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma ve yolsuzlukla suçlanan Bernay hakkında TBMM Araştırma Komisyonu üyelerinin Samsun’da inceleme yaptıkları günlerde, Garnizon Komutanı Beştepe’nin 19 Mayıs Üniversitesi’ne ziyarette bulunması, kamuoyunda ‘paşadan Bernay’a destek’ şeklinde yorumlanmıştı.

İŞTE EMEKLİ TÜMGENERAL NACİ BEŞTEPE’NİN BABAMİ.BEKLİYORUM.COM SİTESİNDE YER ALAN O MEKTUBU:

HASDAL ve SİLİVRİ'de NÖBET TUTANLAR VE YAKINLARI,

Biliyorum ki bu da bir nöbet.
Amaçları belirli, kullanıldıkları açık, ne idiüğü belirsiz maşalar vasıtasıyla yazılmış bir nöbet.
Türk Ordusu'nun kahraman, mert, dürüst subayları bu nöbeti de en onurlu biçimde tutacak.
Onların saygın aileleri, çocukları, yakınları ve arkadaşları da onları saygıyla izleyecek ama asla yalnız bırakmayacak.
Ziyaretçileri, mektupları eksilmeyecek.
TSK mensupları, silah arkadaşlığının ne olduğunu bu senaryoyu yazan ve uygulayanlarına, maşalarına gösterecek..
" Gizli Tanık" denen açık sahtekarların, hırsızların, ailesini pazarlayanların, eşcinsellerin, gaspçı haydutların ifadeleri ile hürriyetlerinden mahrum bırakılan silah arkadaşlarımız vakur-gururlu ve onurlu tutumları ile onların ve onları kullananların vicdanlarına karabasan gibi çökecekler.
Sözkonusu vatansa gerisi teferruattır...
Hepimiz adına nöbet tutanlara ve muhterem ailelerine saygılarımla.

Naci BEŞTEPE
E. Tümgeneral

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.