O dansöz'den ŞOK sözler-SES KAYDI

O dansöz'den ŞOK sözler-SES KAYDI
"Çiçek sulama vakası" olarak tarihe geçen görüntülerin ardından patlak veren Kamer Genç skandalı ile ilgili bir ses kaydı ortaya çıktı. 4videosharing'de yer alan ses kaydında, Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç'in, dansöz Hayal ile mazisi hak

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

Yıl 1999, aylardan Kasım. Ankara Oran Sitesi’ndeki apartmanların birinden sarışın bir kadın çıkar. Ardından, dönemin DYP Tunceli Milletvekili Kamer Genç! Bu görüntü “Çiçek sulama” vakası olarak tarihe geçer... Kamer Genç’in bir kez daha meclise girmesiyle tarih sayfası aralanır ve dansöz Hayal yeniden sahneye çıkar. Kamer Genç ile ilgili anlatılmadık bir şey bırakmayan Hayal Kaplan şimdi de milletvekillerini topa tutuyor: “Milletvekilleri çok yalan söyler. Büyük vaatlerde bulunurlar. İstediklerini aldıktan sonra da unuturlar. Tıpkı seçimlerdeki gibi.”

Kartel gazetesi Vatan'ın 2007 yılında bularak konuşturduğu dansöz Hayal, Kamer Genç'in tekrar milletvekili olmasının ardından yine çok çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Ses kaydındaki diyaloğun da, bir röportaj sırasında kaydedildiği tahmin ediliyor.  Diyalogların Vatan'daki röportajla benzerlik taşıması da dikkat çekici...

İŞTE DANSÖZ HAYAL OLDUĞU İDDİA EDİLEN KADINDAN KAMER GENÇ İNCİLERİ-TIKLAYIN

Kartel gazetesi Vatan'ın 5 Ağustos 2007 tarihinde yayınladığı röportajın ayrıntıları:

Geçtiğimiz günlerde bir magazin programında Kamer Genç ilişkinizi yalanladı. Sizin kendisine komplo kurduğunuzu iddia etti...
Bizim ilişkimizin yalan olmadığını herkes biliyor. Yeniden bu konuların açılmasına kızmış olacak ki, yalanlamayı tercih etti. Ezbere telefon numaramı bilen biri beni unutmuş olamaz... Biz dolu dolu üç yıl yaşadık, bunun gündeme taşınmasını istemezdik.

Kamer Genç’le nasıl tanıştınız?
O benimle tanışmak istedi. Dansöz olduğum için gece kulüplerine gidiyordum. Kamer’le tanıştığımızda eğlenmeye gitmiştim. Tuvalete giderken peşimden geldi ve benimle arkadaş olmak istediğini söyledi, numarasını verdi. Ben de 15 gün sonra onu aradım.

Mesleğini biliyor muydunuz?
Hayır bilmiyordum. Benim için mesleğinin ne olduğu önemli değil, ama bu kadar önemli bir insan olduğunu anladığımda hoşuma gitti.

İlişkiniz karşılıklı çıkara yönelik miydi?
Hayır değildi, beni sevdiğini söylüyordu. Neden çıkarımız olsun ki birbirimizden? O benim evimin kadını olmamı istiyordu, ama ben hiçbir zaman bunu kabul etmedim. Çünkü dans etmeyi seviyorum.

Eğer yakalanmamış olsaydınız, ilişkinizin seyri nasıl devam ederdi?
Üç yıldır birlikteydik. Kısa bir süre değildi, eğer yakalanmamış olsaydık geleceğe dair farklı planlar olabilirdi. Ama birbirimizi kullanmaya yönelik bir ilişkimiz olmadı. Böyle düşünülmesinden hiç hoşlanmıyorum.

Nasıl bir ilişkiniz vardı?
Mutluyduk ve birbirimizi eğlendirebiliyorduk. Esprili kişiliği beni kendisine daha çok çekmişti. Bana ağda bile yapardı düşünün artık.

İyi yapabiliyor muydu?
Bizim kadar iyi yapamıyordu, ama Kamer bana ağda yaparken çok eğleniyordum. Eğlence olsun diye ağda yapıyorduk zaten.

Milletvekilleriyle de tanışmış oldunuz, diğerleri nasıl?
Kısa ve öz şunu söyleyebilirim. Erkek her yerde erkektir. Milletvekili, bakkal dinlemiyor. Birçok bakan ve milletvekili gördüm, gece eşleri olmadan sınırsız eğlenceye çıkan...

Milletvekillerinin gece kulüplerinde davranışları nasıl oluyor?
Her şeyi bilirim edaları vardır. Soğuk davranırlar, tabii sarhoş olana kadar. Şampanya patlatmayı ve mücevher almayı severler. Her şeyi abartırlar, yaptıklarının zengin görümesini isterler.

Hepsi mi yapıyor?
Doğulu milletvekilleri daha görgüsüz davranıyor. Anlattıklarım daha çok onlar için geçerli.

Size yapılan en büyük jest neydi?
Benim için mekan kapatmıştı. Bir de böyle zamanlarda pırlanta mücevherler alırdı.

Milletvekilleri politik kimliklerini gece kulüplerinde de gösterir mi?
Evet, mesela çok yalan söylerler. Büyük vaadlerde bulunurlar, sonra istediklerini elde ettikten sonra unuturlar. Tıpkı seçimlerde olduğu gibi..

Ailenizin tepkisi nasıldı?
Annem ve babam 15 yıl önce ayrıldı. Kardeşlerimle birlikte annemle kalıyorum. Babamı arayıp, durumu anlattım. Ailem benim nasıl bir kadın olduğumu bilir. Sorun yaşamadım.

Ya arkadaşlarınız...
Kötü değerlendiren ve hiç hak etmediğim lafları söyleyenler de oldu, beni destekleyenler de...

Kız kardeşinizin kaybolma hikayesini anlatır mısınız?
7 yıl önce oldu ve hâlâ izine rastlayamadık. Kendisi bedensel özürlüdür. Onun üzerine kapıyı kitleyip dışarıya çıkmıştım, döndüğümde yoktu. Evden nasıl kaybolur anlam veremedik. Polis hiçbir şey yapamadı...

Kamer Genç’ten yardım istediniz mi?
Evet, istedim. Kardeşimi kaybettim, ama Kamer yardımcı olmadı. Ben de çok üstüne gitmedim. Medyada bu haberler çıktıktan sonra, yokmuşum gibi davranması beni yeterince yıprattı.

Bu ilişkinin su yüzüne çıkmasıyla daha çok iş yapmaya mı başladınız?
Aksine, tam tersi oldu. İş olanakları azalmaya başladı. İstanbul’a geldim, düzenimi kurdum olaylar kapandı artık diyordum ki, Kamer’in meclise tekrar girmesiyle yeniden gündeme geldi. İş yerimden sırf bu yüzden atıldım, şu anda işsizim.

Bu olaylar yüzünden tehdit aldığınız oldu mu?
Evet, Kamer’den almadım ama oğlundan aldım. Ama benim korkum yok. Yaşanırken her şey güzeldi de şimdi ne oldu? Kamer geçenlerde daha fazla konuşursam beni mahkemeye vereceğini söylemiş. Konuşuyorum, ne yaparsa yapsın!

Onun danışmanı olacaktım
Kamer’le artık görüşmüyoruz. Yakalandıktan sonra ilişkimiz zedelendi. Bana ‘konuşma’ dedi ve vaadlerde bulundu. Ev alacağını söyledi ama almadı. Cumhurbaşkanı olacağına çok inanıyordu. O kadar çok söylüyordu ki, ben bile çok emindim. “Demirel ölür inşallah” derdi. Bir şeyi 40 kere söylersen olur derler ya, olacağını zannediyordum. Ama olmadı, ben de cumhurbaşkanı danışmanı olacaktım, söz vermişti. “Özel sekreterim yaparım” dedi, onu da yapmadı. Şimdi yanında başka bir Tuncelili kız arkadaşım var, onu sekreteri yapacağını söylüyor. Bekleyip göreceğim, bakalım yapacak mı? Onunla bir ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Çünkü kız arkadaşım aramızda yaşanan her şeyi biliyor. Eğer böyle bir şey olursa çok alçak olduğunu gösterir. Kız Tuncelili olduğu için öyle bir şey yapmaya cesaret edemez. VATAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.