Evrimciler hedef gösterdi!

Evrimciler hedef gösterdi!
"İzmir Evrim kıskacında" başlıklı haberimizden rahatsız olan Bilim Ütopya Dergisi, inanılmaz bir pişkinliğe imza atarak habervaktim'e saldırdı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Bilim Ütopya Dergisi'nin Danıştay saldırısını örnek göstermesi ise ayrı bir

Engin KAŞDAŞ'ın haberi...

İLGİLİ HABER: İZMİR 'EVRİM' KISKACINDA

"Aydınlanma mücadelese" adı altında insanları Darwinizm'in ve inançsızlığın pençelerine iten Evrimciler, şimdi de Türkiye'nin belli başlı illerini kıskaca aldı. 

Son olarak İzmir'i hedef seçen Bilim ve Ütopya Dergisi, düzenlediği Evrim Kursları ile dikkat çekti. Genç neslin emanet edildiği çok sayıda akademisyenin katıldığı kurslarla ilgili haberimiz üzerine bir açıklama yapan Bilim Ütopya Dergisi, büyük bir skandala imza atarak açıkça hedef gösterdi.

"Vakit gazetesine cevabımız" başlıklı açıklamalarıyla pişkinliklerini sürdüren Bilim Ütopya'cılar, habervaktim.com'un haberini Vakit gazetesinin haberiymiş gibi yansıtarak önce Vakit'i hedef gösterdi. 

"İzmir evrim Kıskacında" başlıklı haberimizdeki "İşte yaratılmışların en üstünü insanın maymundan geldiğini iddia eden, bunun adına da 'aydınlanma' diyerek insanları inançsızlığın kıskacına almak isteyen zihniyetin hizmet erleri..." ifadesi ile iglili 'saldırı' iddiasında bulunan Ütopya'cılar, Türkiye'deki eğitimin emanet edildiği Ewrimci bilimadamlarına yönelik ifadelerimizi "hedef gösterme" olarak yansıtmaya kalkıştı.

İŞTE HABERİMİZ ÜZERİNDEN VAKİT GAZETESİNİ VE HABERVAKTİM'İ HEDEF GÖSTEREN VE BÜYÜK BİR PİŞKİNLİĞE İMZA ATAN BİLİM VE ÜTOPYA'CILARIN O SKANDAL AÇIKLAMASI 

Bilim ve Ütopya:

Aydınlanma Işığı Her Yere Ulaşacak

HEM HAKARET HEM HEDEF GÖSTERME
Bilim ve Ütopya’nın aydınlanma için verdiği mücadele yobazları korkuttu. Yandaş gazeteciliğin en açık örneği şeriatçı Vakit gazetesinin “habervaktim” adlı internet sitesi, bilime ve aydınlanmaya yönelik tutumunu Bilim ve Ütopya’ya saldırarak bir kez daha gösterdi

SKANDAL BENZETME
Daha önce Ankara ve İstanbul’da düzenlediğimiz ve pek çok yurttaşımızın katıldığı “Evrim Kursu”nu 8-9 Mayıs’ta İzmir’de düzenlememize tahammül edemeyen Vakit, kursumuzda yer alacak akademisyenleri tıpkı Danıştay’a düzenlenen alçakça saldırıdan önce olduğu gibi hedef gösterdi.

BÖYLE PİŞKİNLİK GÖRÜLMEDİ
Provokasyon ve korkutma numaralarının bizi sindiremeyeceği Vakit’e buradan çağrı yapıyoruz: 
Kursumuzda size de yer var. Vakit geçirmeden isminizi yazdırın, yüzlerce aydınlanmacı dostumuzla Evrim Kursu’nu yapacağımız salonda yer bulamayacaksınız. Aydınlanma ve insanın nasıl “insan” olduğunu kavrama gibi bir şansınız hâlâ var. Zira evrim sürüyor. Buyurun “Evrim Kursu”na.

EVRİMCİLERİN HEDEFİNDE BAŞKA İLLER DE VAR
Ayrıca buradan ilan ediyoruz: Evrim ve Tarih Kursları’nı büyük bir kararlılıkla ve insanlığa olan sorumluluğumuzun bilinci ile sonbahardan itibaren Aydın, Adana, Kayseri Konya gibi illerimizde de yapacağız. Aydınlanma ışığı her yere ulaşana kadar mücadelemiz sürecek.

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.