Görüntülere inanamayacaksınız

Görüntülere inanamayacaksınız
Başörtülülerin alınmadığı TSK’nın bünyesinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı olarak eğitim öğretimine devam eden Deniz Harp Okulu’nda skandal üstüne skandal.

İŞTE SKANDAL GÖRÜNTÜLER-1

İŞTE SKANDAL GÖRÜNTÜLER-2

“Gay tayfa” haberleri ile gündemde olan Deniz Harp Okulu’nun ziyaretçi salonu kamera kayıtlarına ulaştık. Habervaktim’in ulaştığı bu kayıtlar, “Burası okul olamaz” dedirtiyor. Görüntüler, kimi DHO öğrencilerinin kız arkadaşları ile ziyaretçi salonunda neler yapabildiklerini ortaya koyuyor. 

Edinilen bilgilere göre, Deniz Harp Okulu’na gelen her ziyaretçinin, adı soyadı hangi saatte geldiği, kimi ziyarete geldiği düzenli olarak kayıt altına alınmasına rağmen kız arkadaş olarak gelenlerin kayıtları özellikle tutulmuyor. Güvenlik açısından oldukça sakıncalı olan bu durumun Okul Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk’ün bilgisi dahilinde gerçekleştiği ileri sürülüyor.

2009 yılına ait olduğu belirtilen bu görüntülerin dönemin Karargah Komutanı Albay Binali Koç tarafından Okul Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk’e CD olarak verildiği belirtiliyor. Türker Ertürk’ün “yaramazlık yüzünden bu okulda hiç kimseyi atmam” diyerek olayı kapattığı ileri sürülüyor. Bu olayın öğrenciler arasında konuşulmasını yasakladığı, CD’lerin yok edilmesini emrettiği iddia ediliyor.

“HİÇBİR İŞLEM YAPILMADI”
Ancak olaydan Koramiral A.Can Erenoğlu’nun haberinin olduğu, Erenoğlu’nun görüntüdeki ziyarete gelen kişilerin kimlik tespitini istediği, fakat herhangi bir kaydın tutulmadığını gördüğü, buna rağmen hiçbir işlem yapmadığı da gelen haberler arasında.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.