İşte o ilk yayın

İşte o ilk yayın
Bu tarihe dikkat! CHP lideri Deniz Baykal'la Nesrin Baytok'un ilişki kasedinin ilk yayınlandığı yer neresi?

CHP lideri Deniz Baykal ile CHP Milletvekili Nesrin Baytok’a ait olduğu ileri sürülen görüntüler üzerine CHP’nin talebi ve Savcılık kanalıyla Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından METACAFE'ye erişim yasaklandı.
Sözkonusu görüntüler ilk olarak video paylaşım sitesi olan metacafe.com’da yayınlanmış, ardından aralarında habervaktim’in de bulunduğu çok sitede yer almıştı.

METACAFE İLK DEFA KAYIT YAYINLAMADI

Günümüzde en büyük bağımsız video streaming websitesi olarak gösterilen metacafe, ilk defa böyle bir görüntü kaydı yayınlamadı. Daha önce de pek çok kişiyle ilgili ses kaydı, görüntü kaydı yayınlandı metacafe’de. Örneğin, Ergenekon sanığı emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'e ait olduğu belirtilen ses kaydı da ilk önce metacafe’de yayınlanmıştı. Yine 'Balyoz'cu generallerden Tümg. Metin Yavuz Yalçın'ın skandal ses kaydı da ilk önce bu sitede yayınlandı. Ardından pek çok haber sitesine yayıldı. Metacafe’de yayınlanan ses kayıtlarına, görüntü kayıtlarına bunlar gibi çok sayıda örnek göstermek mümkün.

Baykal ve CHP Milletvekili N.B.'ye ait olduğu görülen kamera kaydı çok sayıda internet haber sitesinin yanı sıra Habervaktim'de de yayınlandı. Ancak kaydın kaynağı sitemiz değil, www.metacafe.com'dur. Teknik verilere göre, sözkonusu kayıt ilk olarak 6 Mayıs gecesi metacafe.com'da yayınlandı. Metacafe.com'da halen yayında olan kaydın yayına konuş tarihi “6 Mayıs 10” olarak görülüyor. Deniz Baykal ve CHP Milletvekili N.B.'nin görüldüğü kayıt, 7 Mayıs'ın ilk saatlerinde ise pek çok haber sitesinin yanı sıra Habervaktim'de de yayınlandı.

İŞTE O İLK YAYIN





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.