Dündar'a Lions ödülü!

Dündar'a Lions ödülü!
Ergenekon soruşturmasını sulandırmak için elinden geleni yapan Uğur Dündar, Odunpazarı Lions Kulübü tarafından ödüllendirildi. Dündan, canlı yayında ödülü açıklarken, "Enerjimize enerji katan bir ödül" değerlendirmesinde bulundu.

Engin Kaşdaş'ın haberi... 

Star Haber anchormeni Uğur Dündar, Eskişehir Odunpazarı Lions Kulübü tarafından ödüllendirildi. 

Geçtiğimiz Cumartesi günü 2009 yılının ‘En İyileri’nin değerlendirildiği ‘Zirvedekiler 2009 Ödülleri’ Anemon Otel’de düzenlenen bir törenle sahiplerine verildi.

SKANDAL HABERLERİN ADAMI DÜNDAR
Ödül alanlar arasında özellikle Ergenekon soruşturmasını sulandırmadaki başarısı, okula giden çocukların namaz kılmasını büyük bir suç gibi göstermesi, namaz kılan öğrencileri örgüt üyesi gibi yansıtması, her yönüyle yalanlanmasına ve özür dilemesine rağmen 'testis skandalı'nı savunmasındaki başarısı ile tanınan Star haber anchorman'i Uğur Dündar da vardı.

CANLI YAYINDA DUYURDU
Bu çabalarıyla Lions kulüplerinin gözüne girmeyi başaran Uğur dündar, aldığı ödülü büyük bir sevinçle dünkü ana haber bülteninde duyurdu. Canlı yayında kendisile Lions kulübü tarafından verilen ödülü, "Enerjimize enerji katan bir haber" ifadeleriyle duyuran Dündar, ödülün alınmasında emeği geçen Yılmaz Özdil ve ekibine de teşekkür etti. 

LİONS KULÜBÜ KİMLERE ÖDÜL VERDİ?

Odunpazarı Lions Kulübü'nan ödüllendirdiği isimler arasında ilginç simalar da vardı. Anemon Otel’de Odunpazarı Lions Kulübü’nün “Zirvedekiler” ödül töreninde Yılın Sanayicisi Ödülü Sellka Şirketler Grubu adına Selahattin Kaya’ya verildi. Gecede ödül alan kişi ve kuruluşlar şöyle sıralandı; “Gelişim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Şahbaz (Yılın İşadamı), Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç (Yılın Siyasetçisi ), Ünlü Gazeteci Uğur Dündar (Basın Ödülü), Savronik Şirketi (Bilişim ve Teknoloji Ödülü), Meseret İnal (Eğitimci Ödülü), Nurgül Yeşilçay (Sanatçı Ödülü), Tuna Kiremitçi (Edebiyat Ödülü), Çevre Derneği (STK Ödülü) Doç. Dr. Durmuş Etiz (Sağlıkçı Ödülü) Ilgon Aydoğdu, Onur Can Seyhan ve Neslihan Kavas (Sporcu Ödülü) Sakarya Gazetesi (Onur Ödülü)”

HABERVAKTİM.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.