Bir Kurtulan portresi!

Bir Kurtulan portresi!
Kriminal açıklamayı yapan Uğur Kurtulan’ın Ergenekon’dan tutuklu Doğu Perinçek’in genel başkanlığını yaptığı İşçi Partisi’nin üyesi olması dikkat çekti.

KURTULAN ADINA AÇILMIŞ GÖRÜNEN FACEBOOK SAYFASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kurtulan, 2006’ da Ermeni iddialarına karşı “Berlin Talat Paşa Harekatı”na katılmış ve Danışma Kurulu’nda yer almıştı. Danışma kurulunda yer alan diğer isimler: “Rauf Denktaş, Kemal Alemdaroğlu, Sinan Aygün, Ferit Bernay, Turan Çömez, Erol Manisalı, Doğu Perinçek, Vural Savaş.” 

FACEBOOK HESABI
Kurtulan adına açılmış gözüken ve kendisinin fotoğrafının bulunduğu Uğur Kurtulan-uri Facebook adresinde de ilginç bilgiler var. Profilin Kurtulan’ın kendisine ait olup olmadığı kesin olarak bilinmese de hesabın oluşturulma tarihi geçen yılın ekim ayı. Memleket olarak Taksim ve Büyükdere, Sarıyer görünüyor.

Siyasi görüş ibaresinde ise “Mustafa Kemal’in askeri - Yurtsever” yazıyor.

Dini inanç ibaresinde ise: "Müslüman ama puşt yüzünden dinden de olacağız yakında" yazıyor. 

Sayfanın tamamında özellikle Başbakan Erdoğan ve AK Parti milletvekillerine yönelik çok ağır hakaretler ve eleştiriler yer alıyor. 

KERİNÇSİZ’İ BEĞENİYOR
Uğur Kurtulan-uri profilinin beğendiği sayfalar ise Deniz Baykal, Şener Eruygur, Osman Pamukoğlu, Sevgi Erenerol, Atilla İlhan, Sabih Kanadoğlu, Kemal Kerinçsiz...

ODA TV İLE İLGİNÇ İLİŞKİ
Hesabın diğer ilginç yanı ise Oda TV’yi beğenmesi ve buraya ait haberleri paylaşması. Bu durumun ilginç olmasının nedeni ise dün basın toplantısında açıklanan raporun 14 Mayıs’ta Oda TV’de, “İşte Baykal’a yapılan komplonun kanıtı” başlıklı habere yazılan yorumlara da yer verilmesi. 15 Mayıs’ta Ulusal Kriminal Büro adına bırakılan mesajlarda dün açıklanan rapora ait bilgiler veriliyor.

Hani devlet imkanı gerekirdi?
Uğur Kurtulan’ın yaptığı “kriminal” açıklamalar birçok soruyu da beraberinde getirdi:

• Görüntülerdeki kişi Baykal değilse neden istifa etti?

• Baykal’ın “Böyle bir kayıt devlet imkanları kullanmadan yapılamaz” sözleri, Kurtulan’ın “Çocuklar bile basit teknolojiyle bu tip çekimler yapabilir” açıklamasıyla çürüdü mü?

• CHP’nin eski lideri, neden net bir şekilde, “Görüntüler bana ait değil” açıklaması yapmadı?

• Açıklamasında kasetin parçalardan oluştuğunu ve montaj olduğunu söyleyen Kurtulan, “Yarım saniyede gömleğin sağ kolunun kıvrılmasını” kasetin kesilen bölümleriyle de açıklayabilir miydi?

• Kurtulan, “Birinci odadaki kişinin Baykal olduğunu varsayarsak” dedi ve ikinci oda görüntülerini bu şekilde çürüttü. Neden ilk odadaki Baykal incelemede referans alındı?

İLGİLİ HABERLER:

"BAYKAL'IN KILI, TÜYÜ" AÇIKLAMASI-TIKLAYIN

BİLİRKİŞİ OYUNU BÖYLE ÇÖKTÜ-TIKLAYIN

"DÜZMECE RAPOR" UYARISI GERÇEK ÇIKTI-TIKLAYIN

HUKUKÇULAR NE DİYOR-TIKLAYIN

BAYKAL'IN GÖRÜNTÜLERİ İNKAR ÇABASI-TIKLAYIN

BAYKAL BİLE İKNA EDİCİ BULMADI-TIKLAYIN

BAYKAL'IN BİLİRKİŞİSİ CANLI YAYINDA ÇILDIRTTI-İZLEYİN

Engin Kaşdaş-HABERVAKTİM.COM-Star gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.