Bu konuşanlar Baytok çifti mi?

Bu konuşanlar Baytok çifti mi?
Deniz Baykal’a ait olduğu iddia edilen seks görüntüleriyle ilgili dün Ulusal Kriminal Büro’nun yaptığı açıklamanın ardından, karşı hamle dün gece geldi. Dosya paylaşım sitelerine düşen bir ses kaydında bir erkek ve kadın kayıt hakkında yorumda

BÜTÜN MANZARAYI ÇEKMİŞLER
Görüntüler üzerinde yorumlarda bulunan erkek, görüntülerin nasıl çekildiği ve sızdırıldığı üzerine kafa yorarken şu cümleler dikkat çekiyor, “Diyorum sana insanlar inanmak istemeyecek ama görüntüler o kadar güzel ve açık ki. Arkası dönük bir adam, arkası dönük bir kadın çekiliyor. Yapacak bir şey yok. Yanı açık konuşuyorum. Bütün manzarayı çekmişler.”

BAYTOK ÇİFTİ İDDİASI
Bu sözleri sarf edenin Nesrin Baytok’un eşi Can Baytok olduğu iddia ediliyor. Konuşmalarda geçen bayan sesinin sahibinin ise Nesrin Baytok olduğu ileri sürülüyor.

"ORJİNAL GÖRÜNTÜDEN BİR KESİT"
Dün yapılan ‘görüntüler montaj’ açıklamasının ardından ortaya atılan bu ses kaydı, karşı atak olarak değerlendirilirken, uzmanların dile getirdiği ‘görüntülerin orijinali incelenmeden kaset üzerinde yorum yapılamaz’ savına karşılık mailde görüntülerin orijinal halinin bulunduğu bir dosya paylaşım sitesinin linki de yer alıyor.

SES KAYDINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN



 
BU SEFER FARKLI BİR SİTE ÜZERİNDEN

motionbox.com adlı sitede yayınlanan ses kaydının linkinin ve deşifresinin yer aldığı maili gönderen adres ise şöyle: deniz_deniz@europe.com

Bu şok iddialar içeren ses kaydıyla ilgili haber haber7’de şu şekilde yayına konuldu:

İŞTE KAYITTTAKİ KONUŞMALAR
Erkek : bir anlamda ben olanları unutuyorum. Şunu anlamaya çalışıyorum. Kardeşim! Kısa mesafe, kısa zaman, küçük bir şey koyarsın çıkarsın. Ne zaman geldi, ne zaman gitti??? !!! Ne zaman topladığını tahmin edebiliyoruz.
-Şimdi ne zaman topladığını tahmin edebiliyoruz, tamam mı?
-Yani Cuma günü çekimi yaptı, işi bitti. Ondan sonra pil bitse de olur, ama ben görmeden biz görmeden alması lazım.
-Alamadığını görüyorum, bunu alamadığını görüyorum.
-Ne zaman koydu peki, çünkü; bizim göremeyeceğimiz kadar portatif bir şeyin pili küçücüktür. Yarım gündür, bir gündür, 3 saattir, 5 saattir. Hemen önce koydu, ne zaman koyduğu için...
Uğraşıyorum, düşünüyorum, taşınıyorum ne zaman diye, ya uzun süre uzun süre olması lazım.
-Çekim, gelen açı, dikkatli bakıyorum...
-Profesyonel, çok profesyonel. Belki bu cihazların kaynağını bulup bunu kamuoyuna ne bileyım basına şuna buna açıklamadan çok, kimmiş? Daha sonra başka bir şekilde bunları biz de bir gün belki başka bir şekilde buldurturuz.
-Diyorum sana insanlar inanmak istemeyecek ama görüntüler o kadar güzel ve açık ki. Arkası dönük bir adam, arkası dönük bir kadın çekiliyor. Yapacak bir şey yok. Yanı açık konuşuyorum. Bütün manzarayı çekmişler.
-Üstüne çıkmışsın bir an.

Kadın : O bir hareketti yani!
Erkek : -Tamam bir şey demiyorum da açı şu..
-Kesinlikle sırt, arka, yüz, kafa çıkmış mıdır?
Kadın : Muhakkak !
O kadar çıkmıştır. Bir ara otururken bile yandan görünüyorum. Şimdi yani bize yalanlamaya yer bırakmayacak kadar Beniz beyi de beni de.
Erkek : -Gerçi ses kaydı yok. Ses kaydı yok. Ses olsaydı kötü olurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.