Küçük'le Arslan bağlantısı kanıtlandı

Küçük'le Arslan bağlantısı kanıtlandı
Ergenekon tutuklusu Veli Küçük ile Danıştay tetikçisi Alparslan Arslan arasındaki bağlantı kanıtlandı.

Küçük’ün cep telefonunun, Danıştay saldırısının planlandığı Ataşehir’deki evden farklı tarihlerde 2 kez sinyal verdiği belirlendi.

Ergenekon davası tutuklu sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük ile Danıştay katliamı tetikçisi Alparslan Arslan arasındaki bağlantı cep telefonu kayıtlarıyla kanıtlandı. Veli Küçük’ün cep telefonunun, Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım’ın “Veli Küçük ve Muzzaffer Tekin’den el bombası aldıklarını” iddia ettiği Recep Özkan’a ait evin bağlı olduğu baz istasyonundan sinyal verdiği belirlendi.

TANIKLAR TEŞHİS ETTİ

Mahkeme talimatıyla yapılan keşifte görgü tanıkları, Küçük’ü 2006 yılında sözkonusu evin kapısında iki kişiyle birlikte gördüklerini söyledi. Ayrıca evden iki kez cep telefonu sinyai alındığı tespit edildi. Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaşan telefon baz istasyonu ve operatör servislerinin kayıtları, Veli Küçük’ün Ataşehir’deki o eve gittiğini ortaya koydu. Ataşehir’deki eve gittiği ve bu şahıslarla konuşma yaptığı iddialarını daha önce yalanlayan Küçük’ün 28 Ekim 2006’da kendisine gelen bir telefona Ataşehir’deki evin kapsama içinde bulunduğu baz istasyonundan yanıt verdiği görüldü. Yine 5 Nisan 2007’de Bilecik’ten aranan Küçük’ün telefonu aynı yerden sinyal verdi.

1- 28 Eylül 2006

53364396** Arandı 53221361**

28.10.2006 17:12:26 46 sn

DAVUTPAŞA CAD. NO:34 TOPKAPI ZEYTİNBURNU, İSTANBUL

11331 - opr: Turkcell (ISTATASEHIROZEL) - ŞERİF ALİ ÇİFTLİĞİ 3.BLOK İMAR İSKAN BLOKLARI YUKARI ÇAMLICA (ATASEHIR PRIV), İSTANBUL.

2- 5 Nisan 2007

Arandı 53220628**

05.04.2007 10:42:23 22 sn

KÖPRÜLÜ MEHMET PAŞA MAH. KARANFİL SOK. VEZİRHAN, BİLECİK 11331 - opr: Turkcell (ATSPR1) - ŞERİF ALİ ÇİFTLİĞİ 3.BLOK

İMAR İSKAN BLOKLARI YUKARI ÇAMLICA (ATASEHIR PRIV), İSTANBUL.

Emri Ataşehir’de aldı

Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım, bombaların verildiği Ataşehir’deki toplantıya Veli Küçük’ün katılmadığını söylemişti. Yıldırım, “Veli Küçük, bombaların verildiği toplantıdan daha önce başka bir yerde yapılan toplantıda bana Cumhuriyet gazetesine bomba atılması işini verdi. Daha sonra Ataşehir’deki evde ise Muzaffer Tekin bana bombaları verdi” demişti.
Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.