Bahçeli hükümeti istifaya çağırdı!

Bahçeli hükümeti istifaya çağırdı!
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu: "İflasınızı ilan edin, yapamadığınızı itiraf edin ve emaneti ehline teslim edin."

Bahçeli konuşmasında şunları kaydetti: 

Geride yaptığımız uyarılar teker teker çıkmaya başlamıştır. Rezaletleri sineye çekmeye dayalı, seviyesiz, ilkel siyasetin ülkeyi uçurumuna getirmiş siyasetin geldiği nokta burasıdır. Daha da tehlikelisi AKP ve Başbakan Erdoğan, bu sonucun, hezeyanın sasdece sorumlusu değil bizahati nedenidir. 

Başbakan Erdoğan 7 yıldır Türkiye'yi bölmeyi misyon edinmiştir. Savaş mağlubi bir ülkenin elleri kelepçeli gibi yaşadıkları boyun eğmiş haline benzemektedir.Bu hükümetle gidilecek başka yol, bu aciz adamlarla ulaşılacak başka bir menzil kalmamıştır. Başkanlığı yaptığınız medeniyet hangi medeniyettir.

Başbakan tamamen tükenmiştir, hükümet bitmiştir! Başbakan Erdoğan ve hükümeti aklını başına almalı, girilen tuzaklarla yolun bu kavşağından bir an önce dönmelidir. 

İsrail yardım gemilerimizi vurarken, Başbakan Erdoğan Medeniyetler İttifakı'nın esşabaşkanı olarak Brezilya'da caka satmaktadır.

İSRAİL'İN SALDIRISI
İsrail askeri güçlerinin sivil gemilerimizi hedef alan hunhar saldırıları bütün yurtta haklı infial uyandırmıştır. İnsani amaçlarla yürütülen bir yardım faaliyetinin katliama varan tepkiyle sonuçlandırılmış olması Türk Milleti tarafından asla kabul edilemeyecek olan bir saldırganlıktır.

İsrail'in Gazze'li kardeşlerine yardım götüren yardım kuruluşlarına yaptığı saldırı tamamen Türk milletine yapılmıştır.

İsrail gemilerimize saldırırken, Dışişleri Bakanı ABD'de Başbakan Erdoğan ise Brezilya'da küresel projelerin taşeronluğunun peşindedir.

Çuval hadisesinde olduğu gibi geri adım atma olmamalıdır. Büyükelçi'nin çekilmesi doğru ama bu çekilme sürekli olmalıdır. Hayatını kaybeden, yaralanan ve tutulan vatandaşlarımız ile yardım gemilerin acilen iade edilmesi gerekir. İsrail'den tazminat talep edilmelidir. İsrailli yetkililerin ağzından pişmanlığın çıkartılması gerekiyor. 

İflasınızı ilan edin, yapamadığınızı itiraf edin ve emaneti ehline teslim edin...

İşi ciddiye alın, rol yapmayın. Teröristle kucaklaşarak geldiğiniz nokta ortada. Hiç merak etmeyin siz yapamayacaksanız bile bu büyük millet karşısına çıkacak her illeti kendi gücüyle defeder ve imha eder. 

AYRINTILAR GELİYOR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.