En anlamlı teklif!

En anlamlı teklif!
CHP'li Çankaya Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyeleri, İsrail Büyükelçiliği’nin bulunduğu Mahat Magandi Caddesi’nin kesiştiği Çayhane Sokağı’nın isminin “Gazze Sokağı” olarak değiştirilmesini teklif itti

HABERVAKTİM ÖZEL- 

Terör devleti İsrail’e tepkiler sürüyor. Çankaya Belediyesi’nin AK Partili Meclis üyeleri, Filistin’e yardım gemisine saldırarak katliam gerçekleştiren İsrail’e tepkilerini dikkat çeken bir teklifle ortaya koydular. AK Partili üyeler, Çankaya Belediyesi sınırları içinde bulunan İsrail Büyükelçiliği’nin bulunduğu Mahat Magandi Caddesi’nin kesiştiği Çayhane Sokağı’nın isminin “Gazze Sokağı” olarak değiştirilmesini teklif itti. CHP'lilerden oluşan Belediye yönetiminin bu teklife ne diyeceği merakla bekleniyor.

Çankaya Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Sadettin Özbay diğer Belediye Meclis Üyesi arkadaşları Ali İhsan Ölmez, Jülide Sarıeroğlu, Bayram Kubaşık, Yalçın Özdemir ve Mehmet Turan ile birlikte Belediye Meclis Başkanlığı’na verdiği önergede “İlçemiz sınırlarındaki İsrail Büyükelçiliğinin bulunduğu Mahat Magandi caddesinin kesiştiği Çayhane Sokağın isminin Gazze sokağı olarak değiştirilmesi hususunda konunun gündeme alınmasını arz ve teklif ederiz. Saygılarımızla. 01.06.2010” dedi.
Önergenin görüşülmek üzere komisyona gönderildiği öğrenilirken, CHP yönetiminin tavrı merak ediliyor.

habervaktim.com


















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.