İşte gemideki silahlar!

İşte gemideki silahlar!
Terör devleti İsrail’in, Filistin’e yardım gemilerinde gerçekleştirdiği katliama kılıf olarak sunmaya çalıştığı “gemilerde silah vardı” iddiasını bizzat İsrail kaynaklı görüntüler yalanlıyor.

HABERVAKTİM ÖZEL-
İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak “Özgürlük Filosu”nu suçlarken, İsrail Genelkurmay Başkanı Gabi Aşkenazi ve operasyonu yürüten Deniz Kuvvetleri Komutanı Eliezer Meron ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, olaydan “üzüntü” duyduklarını ifade ederek, “Ancak bütün sorumluluk filo seferini düzenleyenlere aittir” demişti. “Şiddete başvuranlar filodur. Gemiye çıkan askerlere coplarla, bıçaklarla ve silahla saldırılmıştır” iddiasında bulunan Barak ve yanındaki askeri yetkililer, 9 kişinin öldüğü operasyonda 10 askerin de yaralandığını ileri sürmüştü. 

Bu iddianın kocaman bir iftira olduğu İsrail görüntülerinde bile açıkça görülüyor.
Gemilerde yüklü bulunan yardım malzemelerine el koyan İsrail, başta Türkiye olmak üzere bazı dünya ülkelerinden gelen tepkiler üzerine bu yardım malzemelerini Gazze’ye teslim etme kararı aldı.
Gemilerdeki malzemeler, “Gazze’ye ulaştırılacağı” söylenerek İsrail tarafından tırlara aktarıldı.
Bu aktarma anı İsrail’li yetkililerce kameraya alındı.
viddler.com adlı video paylaşım sitesinde yayınlanan bu görüntülerde, gemilerde bulunan malzemelerin neler olduğu açıkça görülüyor.
Görüntülerde, bisikletler, oyuncaklar, ilaçlar görülüyor. 

VİDEO: Gemiler böyle boşaltıldı  / izlemek için tıklayınız...
 
habervaktim.com / özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.