İngiliz çocuğun Gazze isyanı!

İngiliz çocuğun Gazze isyanı!
İngiltere'de Gazze'ye yardım götüren Mavi Marmara gemisinde İsrail'in gerçekleştirdiği katliam protesto edildi. Ülkenin dört bir yanında düzenlenen gösterilerin Londra ayağına on binlerce kişi katıldı.

İNGİLİZ ÇOCUĞUN GAZZE İSYANI-İZLEYİN

1- İNGİLTERE'DE İSRAİL PROTESTOSU-İZLEYİN

2-İNGİLTERE'DE İSRAİL PROTESTOSU-İZLEYİN

FOTO GALERİ

HABERİN FOTOĞRAFLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN


Müslüman örgütlerin yanısıra, Siyonizm karşıtı Yahudiler, kilise örgütleri, işçi sendikaları, gençlik ve öğrenci örgütlerinin katıldığı gösterilerde İsrail'e lanet okundu. “Gazze'ye özgürlük”, “Nehirden Denize Kadar Filistin'e Özgürlük”, “Eli kanlı İsrail” sloganlarının atıldığı gösteriler Başbakanlık binasının önünde başlayıp, İsrail Büyükelçiliği önünde devam etti. Gösterilere ailesiyle katılan küçük İngiliz de “Gazze'ye özgürlük”, “Ne istiyoruz: Adalet, ne zaman: Şimdi”, “Nehirden Denize Kadar Filistin'e Özgürlük” sloganları attı. 

Sivil toplum temsilcilerinden, milletvekillerine ve azınlık temsilcilerine kadar birçok kişinin konuşma yaptığı mitingde Türk ve Filistin bayrakları taşındı. Göstericilerden bazılarının ellerinde Fatih Sultan Mehmet ve Sultan Abdülhamit Han'ın posterlerini taşırken, bazı Türk vatandaşları da Atatürklü Türk bayrağı taşıdı.  

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.