Yargıtay hakimine hediye çeki

Yargıtay hakimine hediye çeki
13. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Köksal Şengün'ü yönlendirmek için yakın ilişkiye girdiği iddia edilen avukat Tülay Bekar'ın, Refik isimli şahıstan iPhone ve telefon istediği tespit edildi.

Buna göre, Bekar, "12 ile ilgili... Güzel gelişmeler var. Salı günü randevu aldım. Birkaç tane iPhone cihazı ya da çok güzel bir telefon, oradan nakit alıp bana gönderebilirseniz çok mutlu olurum." diyor. Şahıs, "Tamam abla, kaç tane?" diye soruyor. Bekar, "Pazartesi 3 tane" şeklinde karşılık veriyor. Tülay Bekar'ın, Yargıtay 20. Hukuk Dairesi Üyesi Kadir Doğan'a elbise çeki verdiğini ortaya koyan görüşmeler olduğu da kaydediliyor. Doğan, zahmet edilmemesini isterken Bekar, "Hediye çekleri şeklinde aldım, Ramsey giyer misin? Yoksa değiştirteceğiz. İstersen albay ile git." diyor. Cevap olumlu oluyor. 

Tülay Bekar'ın, Hakan Demirez'le görüşmesinde ise "Hâkim arkadaşları oraya yönlendirsek. Ortalama bir ceket, takım, kravat ve gömlek ne kadar? Pos makinesini buraya getirip bana hemen... 1 karta çektireceğim müvekkilim çektirecek de o yüzden. Ortalama 500 sanıyorum." dediği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.