Albay hayat kadınını hamile bıraktı

Albay hayat kadınını hamile bıraktı
Askere gitmek istemeyenlere sahte çürük raporu aldıkları iddia edilen ve aralarında Hava Askeri Savcı Albay Zeki Üçok ile işkadını Sibel Çarmıklı’nın da bulunduğu çetenin telefon konuşmaları ortaya çıktı.

AralarInda Hava Askeri Savcı Albay Zeki Üçok ve iş kadını Sibel Çarmıklı’nın da bulunduğu çete üyeleri arasında geçen ve soruşturma dosyasına giren telefon konuşmalarında ilginç diyalogların yaşandığı ortaya çıktı. İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilen “Sahte çürük raporu” çetesi iddianamesinde yer alan polisin soruşturma süresince çete üyelerine yaptığı teknik takibe takılan telefon konuşmalarına ise VATAN ulaştı. Çetenin Üçok’a ayarladıkları hayat kadınları ve çetenin bu işlerdan yaptıkları büyük vurgunların yer aldığı ilginç telefon görüşmelerinden bazıları şöyle:

ALBAYDAN HAMİLE KALMIŞ

‘Ona 1 milyar vereceğim yoksa şerefsizlik olur’


Çete üyelerinin Hava Askeri Savcı Albay Zeki Uçok’a ayarladığı ve Üçok’un birlikte olduğu Melike isimli kadının daha sonra Üçok’tan hamile kaldığı da çete üyelerinin arasında geçen konuşmalarda ortaya çıkıyor. Murat Tugay Tepe ile çete üyesi Erdem Kılıç arasında geçen telefon konuşmasında Kılıç, “Melike aramış beni. Mesaj çekmiş, arasın diye aradım” diyor. Tepe ise “Paşam baba oluyor diye yazıyorda, a.. k.. Ulan dedim ne ayak?” şeklinde cevap veriyor. Kılıç’ın, “Benimle dargın, para istedi. Para olmadığı için vermiyorum. Vereceğim tabi. Bir milyar lira vereceğim ona ya. Kız hak etti çünkü ayıp olur. Çok şerefsizlik yapmış oluruz. Abi kız hamile miymiş abi” diye konuşuyor. Bunun üzerine Tepe, “A.. k.. prezervatif kullanmadı mı?” dediği ortaya çıktı.

İNDİRİM YOK!

-Kardeşim askere gidecek
-10 bin dolar ve bir kimlik gönder


Tepe bir çete üyesi Taylan Özgür Düşko ile yaptığı telefon görüşmesinde Düşko, “Tugay benim kardeşim askere gidecek. Üniversite mezunu, kendi kardeşim” diyor. Bunun üzerine “Tepe, Tamam onbin dolar dört resim bi kimlik gönder” diye cevap veriyor. Murat Tugay Tepe ile bir çete üyesi arasında geçen bir konuşmada yeni bir müşteriden bahseden çete üyesine Tepe, “Yalnız 20 bin dolar falan alırım haberin olsun ” diyor. Çete üyesi ise , “Abi sende iyice zam yaptın biz beş kuruş kazanamayacağız bu işten onun için yapmıyorum. Kaç para diyeceğiz adama 30 bin dolar mı diyeceğiz” diye cevap veriyor.

Vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.