ŞOK: "Bir Paşa evinde PKK’lı sakladı!"

ŞOK: "Bir Paşa evinde PKK’lı sakladı!"
Kimi zaman en uzağındaki akrabası gösterilerek “İrticai faaliyet” gerekçesiyle dindar subay-astsubayların atıldığı TSK’da, evinde PKK’lı saklayan bir general düşünebiliyor musunuz? Olur mu öyle şey? Şok iddiaya göre oldu.

HABERVAKTİM ÖZEL-

İnternete düşen videolarda, Tuğgeneral rütbesinde görev yapan bir Paşa’nın (M.İ.), lojmanındaki evinde eşinin terörist olan kız kardeşi Meltem Ö.’yü sakladığı ileri sürülüyor. 

Videolarda bu şok iddianın “kanıtı” olduğu iddia edilen belgelere yer veriliyor. Bu belgelere göre, Tuğgeneral M.İ.’nin eşi A.İ.’nin kız kardeşi Meltem Ö. terör örgütü Dev Sol militanı olduğu için tutuklandı. Dev Sol lise ve dengi okullar sorumlusu olduğunu itiraf etti.

Kırşehir Dev Sol militanı olan baldız Meltem Ö., bir ifadesinde kardeşiyle evli Tuğgeneral M.İ.’nin adresini okul adresi olarak verdi.

Tuğgeneral M.İ.’nin eşi A.İ.’nin amcasının kızı Ceyda T. De, PKK militanı olarak kaldığı hapishane şartlarının iyileşmesi ve tecritin kaldırılması için toplu dilekçe veren gruba katıldı, isyan etti, açlık grevine gitti.

Bu şok iddiaları içeren videolar için tıklayın

VİDEO 1 İÇİN TIKLAYIN

VİDEO 2 İÇİN TIKLAYIN


HABERVAKTİM.COM/ÖZEL


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.