Kadın tuzağı bir ilk yaşattı

Kadın tuzağı bir ilk yaşattı
Ergenekon'un kadın tuzağına düşürdüğü ve istediğini yaptırmaya çalıştığı yasal dinlemelerle deşifre olan mahkeme başkanı Köksal Şengün için bir ilk...

Ergenekon davasına bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahremesi Başkanı Köksal Şengün hakkında ilk kez reddi hakim talebinde bulunuldu.

Ergenekon ve Danıştay saldırısı davasının arasındaki bağlantının ortaya çıkmasıyla ilgili önemli ifadeler veren sanık Osman Yıldırım’ın reddi hakim talebini İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin ikinci heyeti değerleniriyor. 

Yıldırım’ın avukatı Murat Eken, reddi hakim dilekçesinde “Müvekkilim Cumhuriyet ve Danıştay saldırısına yönelik açıklayıcı ifadeler verdikçe mahkeme başkanının sert ve yanlı tavırlarına maruz kalmaktadır. Müvekkilim kimi zaman mahkeme başkanı tarafından sertçe azarlanıyor. Müvekkilime hakaret eden diğer sanıklar salonda bırakıldığı halde müvekkilim salondan çıkarılıyor. Mahkeme başkanı Danıştay ve Cumhuriyet’e yönelik saldırının aydınlatılmasını istemediği mahkemedeki tavırlarından anlaşılıyor. Alparslan konuşmak istediğinde mahkeme başkanı tarafından başka bir şey sorularak konuşacağı şey engellenmiştir” iddiasında bulundu.

Dilekçede, Şengün’ün tarafsızlığına son dalga Ergenekon operasyonunda tutuklandıktan sonra tahliye edilen avukat Tülay Bekar ile olan ilişkisinin gölge düşürdüğü de anlatıldı. Daha önce Ergenekon sanıkları mahkemenin diğer 3 üyesi için defalarca reddi hakim talebinde bulunmuştu. Star 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.