Milliyet, Şalit için devrede

Milliyet, Şalit için devrede
Milliyet Gazetesi bugün bir garip manşetle çıktı okuyucularının karşısına. “Erdoğan, Gilad için devreye girsin” dedi, Milliyet. Gilad kim peki? Gilad, hapishanelerinde binlerce Filistinli bulunan İsrail’in bir askeri. Hamas taraf

HABERVAKTİM-


Milliyet haberinde, Yazı İşleri Müdürü Çınar Oskay’ın Hamas’ın elinde esir olan İsrail askeri Şalit’in babası ile görüşmesi aktarılıyor. Baba Noam Şalit’in Başbakan Erdoğan’a gönderdiği mesaja aracılık ediliyor. Haberde Baba Şalit’in şu mesajı aktarılıyor: “Başbakanınız belki oğlum için Hamas üzerinde baskı kurma konusunda bize yardımcı olabilir.”

Oysa İsrail hapishanelerinde onbinlirce Filistinli bulunuyor. İşgalci İsrail, Filistinli tutukluları mahkemelerinin bitmesine rağmen keyfi bir şekilde hapishanelerinde tutuyor.

“ERDOĞAN FİLİSTİNLİ MAHKUMLAR İÇİN DEVREYE GİRSİN”
Milliyet bu güne kadar hiçbir zaman İsrail hapishanelerindeki Filistinliler için Başbakan Erdoğan’a böyle bir çağrıya sayfalarında yer vermediği gibi bu Filistinlileri hep görmezden geldi. Milliyet’in, İsrail hapishanelerinde tutulan masum Filistinlilerin serbest bırakılması için de herhangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak konusu bile olmuyor. Çünkü böyle bir girişimde bulunmadı, bulunmaz, bu-lu-na-maz. Çünkü “yayın ilkelerine” ters.

YAYIN İLKESİ GEREĞİ Mİ?
Doğan Yayın Holding'in ortağı olduğu Alman Axel Springer A.G. medya şirketinin yayın ilkeleri arasında “İsrail'in menfaatlerini korumak” maddesi bulunuyor.



HABERVAKTİM.COM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.