2. 'Adi Başbakan' skandalı!

2. 'Adi Başbakan' skandalı!
TSK’da patlak veren "Adi Başbakan" rezaletinden sonra bir skandal daha.. Kurmay Albaylığa kadar yükselmiş Mehmet Aygün’ün Başbakan ve Genelkurmay Başkanı’na inanılmaz hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

HABERVAKTİM ÖZEL-

Dailymotion’a düşen ses kaydında, Kurmay Albay Mehmet Aygün olduğu iddia edilen kişi Başbakan'a “köpek” diye hakaret ediyor. 

Bu kişi, Genelkurmay Başkanı’na da çok ağır küfürler savurarak, “ÖNÜNDE BİR DE SELAM DURACAĞIZ, A… S… SENİN. BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ YA.. KÖPEK ŞİMDİ KALKIP BURAYA GELECEK HERİFE SELAM DURACAĞIZ YA ..” diyor.

Kurmay Albay Mehmet Aygün olduğu iddia edilen kişinin sözlerini yayın ilkelerimiz gereği yer yer sansürleyerek aktarmak zorundayız. Çünkü çok ağır hakaretler hatta ağza alınmayacak küfürler içeriyor. Bu nedenle dailymotion’a düşen bu şok ses kaydının linkini de yayınlayamıyoruz.

İşte dailymotion’da yayına konulan o skandal ses kaydının sansürlü dökümü:

- KAZIĞI ŞEYDEN YİYOR ASKERLER VE POLİS.ASKERLER YİYECEK. SUBAY ASTSUBAY

- EŞİT HİZMET YILINA BAKACAK SEN YANİ DENİZALTICI OLMAN SANA Bİ S.. GETİRMEYECEK.

- KAÇ YILLIK MEMURSUN 5 YILLIK MI ? SENİN EŞİN KAÇ PARA ALIYOR ? 500 MİLYON MU ? SENİ DE 500 MİLYONA ÇEKMEYE ÇALIŞIYOR ŞU AN KÖPEK !! (BAŞBAKAN'a)

- ASKERLERE EN BÜYÜK KAZIĞI SOKACAK ! ASKERLER DAHA K… YALASIN ! ÇIKSIN SAYIN BAŞBAKANIMIZ EMREDER BİZ DE YAPARIZ DESİN AĞZINA S… ASKERİN !

- BAŞBAKANI’NI DEĞİŞTİREMEZLERSE ASKERE EN BÜYÜK KAZIĞI SOKAN ADAM OLACAK

- 1 MİLYON ASKER KÖPEK OLACAK KÖPEK ! EĞER BUNU DEĞİŞTİREMEZLERSE VAR YA HERİF TARİH BOYUNCA CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA ASKERE EN BÜYÜK KAZIĞI SOKAN ! ADAM OLACAK.

- BİZİM KUVVET KOMUTANI EVİN ÖNÜNDE HAZIR OLDA DURUYORLAR. DAHA NE BEKLİYOKİ ANLAMIYOM BİZİM KÖPEKLER ! (Komutanına çok rahat küfrediyor !)

- NEYİ BEKLİYO ANLAMADIM DAHA YANİ BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL SEKRETERİ Mİ OLACAK KÖPEK ! (G.KURMAY BAŞKANINA KÜFREDECEK KADAR RAHAT !)

- HAYATINDA OLACAĞIN EN YÜKSEK YERE GELMİŞSİN KUVVET KOMUTANISIN GENELKURMAY BAŞKANISIN HERİF EN BÜYÜK KAZIĞINI ATIYOR YA….

- KÖPEK ŞİMDİ KALKIP BURAYA GELECEK HERİFE SELAM DURACAĞIZ YA

- ÖNÜNDE BİR DE SELAM DURACAĞIZ ANANI S… SENİN. BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ YA.. KÖPEK ŞİMDİ KALKIP BURAYA GELECEK HERİFE SELAM DURACAĞIZ YA ..

- KÖPEK KENDİNİ GETİRENLERE. KÖPEK YA !

- AMERİKA ELİYLE ALIYO KOYUYOR HAZIR OLDA DA BÖYLE SELAMI DURDURUYOR . KÖPEK !



HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.