Nazmiye Demirel’in kardeşi konuştu!

Nazmiye Demirel’in kardeşi konuştu!
Süleyman Demirel’in eşi Nazmiye Demirel’in kardeşi Ali Şener’den önemli açıklamalar..

HABERVAKTİM ÖZEL-

Nazmiye Demirel’in kardeşi Ali Şener, bakıcı M. Göktürk’ün kardeşi(Nazmiye Hanım) Başkent Hastanesi doktorları tarafından tedavi edildiği dönemde bakıcılığını yaptığını doğrularken, “Nazmiye Hanım bir dönem ayağa kalkamıyordu. Ama şimdi evde ve Hacettepe’den bir doktor ilgileniyor. Durumu da çok iyi. Bu bakıcıyı Haberal’ın hastanesinden tanıyorum. Anlattıkları tevatür bana göre. Nazmiye Hanım’ın hastalığı sağlığında değişkenlikler oluşturabiliyor” dedi. 

Ali Şener, gazetecilerin “İnternet sitelerine düşen bir ses kaydında, Nazmiye Hanım’ın bakıcısı olduğu iddia edilen M. Göktürk, çok ilginç iddialarda bulunuyor. Nazmiye Hanım’ın doktorlar tarafından aslında öldürülmek istendiğini ileri sürüyor. ‘Bir ay ilacını vermedik ayağa kalktı’ diyor. Nazmiye Hanım’ın böyle bir bakıcısı var mı?” şeklindeki sorusuna “Şu anda öyle bir bakıcı yok. 3-4 sene evveldi o. Başkent Hastanesi’nden doktorların tedavi ettiği dönemden tanıyorum” cevabını verdi.

Ali Şener, bakıcı Göktürk’ün iddialarıyla ilgili ise “Önemsemeyin bunları. Tevatürdür onlar. Kafasında oluşturduğu hayallerdir. Nazmiye Hanım’ın hastalığı zor bir hastalık. Değişkenlikler gösteren bir hastalık, öyle sanmış olabilir” dedi. Nazmiye Hanım’ın şu an evinde olduğunu, sağlığının yerinde olduğunu söyleyen Ali Şener, “Alzheimer hastası. Bazen çok uyuyor bazen öyle olmuyor. Belli olmuyor durumu yani” diye konuştu. Nazmiye Hanım’ın Haberal’ın getirdiği doktorlar tarafından ilk zamanlar tedavi edildiğini, daha sonra ise Hacettepe Hastanesi’nde tedavisine devam edildiğini anlatan Ali Şener, şöyle devam etti: “İlgili doktor arkadaşlarını getirdi, baktı ama Haberal’ın uzmanlık alanı farklı. Daha sonra Hacettepe’den çok iyi bir doktor ilgilendi. Şimdi kimseye muhtaç değil. Kendi işini kendisi yapıyor. Durumu iyi şuan. Bir dönem ayağa kalkamadığı oldu. Ama bu hastalığından kaynaklanıyor.”

İLGİLİ HABERLER: 

ŞOK: DEMİREL, HABERAL İLE BİR OLUP EŞİNİ ÖLDÜRMEK İSTEMİŞ

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRDI: DEMİREL'İN İFADESİ ALINSIN

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.