Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı açıklandı

Kurtlar Vadisi'nin yeni kanalı açıklandı
Parasal nedenlerden dolayı yıllarca ekrana geldiği Show TV'nin ardından, geçtiğimiz yıl transfer olduğu Star TV'den de maçlara tercih edildiği için ayrılan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni kanalı resmen açıklandı.

Gösterildiği her sezon izlenme rekoru kıran dizi film 'Kurtlar Vadisi'nin yeni bölümleri, eylül ayından itibaren perşembe günleri saat 20.00'de atv'de izlenecek

Ekranların reyting rekorları kıran ve heyecanla izlenen dizisi "Kurtlar Vadisi," yeni bölümleri ile eylül ayından itibaren atv'de olacak.

Çok heyecanlı bir sezon finaline imza atan dizinin merak edilen soruları, yeni kanalı atv'de yine "Kurtlar Vadisi günü" ve "Kurtlar Vadisi saatinde" yani perşembe günleri saat 20.00'de cevap bulacak.

2003'te yayımlanan ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen dizi, Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Dizinin ana karakteri Polat Alemdar (Necati Şaşmaz), kendisine verilen görev gereği yüzünü ve kimliğini değiştirerek, ailesinden, sevdiklerinden vazgeçip mafya dünyasının içine girmiş ve mücadelesi sonucunda suç baronlarının oluşturduğu konseye kadar çıkmayı başarmıştı. "Kurtlar Vadisi"nin şöhreti ülke dışına da taşmaya başlayınca komşu ülkeleri de kapsayan hikâyeler ağırlık kazandı. Kurtlar Vadisi'nin finalinde Hollywood'un iki ünlü yıldızı Sharon Stone ve Andy Garcia'nın yer alması da dizi sektörüne yeni bir soluk kattı.

SÜRPRİZLERLE GELİYOR
Kurtlar Vadisi'nin gördüğü büyük ilgi, ekranlardan sinema perdesine taşınmasına da neden oldu. Dizinin devamı 2006'da "Kurtlar Vadisi Irak" filmi ile sinemada izlenme rekoru kırdı. 2008'de ön plana çıkan örgüt üyesi "Muro" karakteri, farklı bir alana da çekilerek sinema filmine dönüştürüldü. Son olarak 2009'da İskender Büyük'ün hikâyesinin anlatıldığı "Kurtlar Vadisi Gladio" izleyiciyle buluştu.

4'ncü sezon finalinde izleyicilerin merakla beklediği sürprizler, 5'inci sezonda atv ekranında yanıt bulacak. Diziye Polat Alemdar'ın maceralarına yeni eklenecek karakterler renk katacak. Eylül ayında başlaması planlanan dizinin yeni sezonunda "Polat, kızının yaşadığını öğrenecek mi? Aron Feller'in ülke üzerindeki planlarına engel olmayı başarabilecek mi" sorularının cevapları ve daha fazlası yer alacak.SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.