Kanas'ı getiren albay generali öldürdü

Kanas'ı getiren albay generali öldürdü
Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün incelemeye aldığı Bahtiyar Aydın suikastıyla ilgili çarpıcı iddia...

1993'TE LİCE'DE GERÇEKLEŞEN VE ERGENEKON SAVCISI ZEKERİYA ÖZ'ÜN MERCEK ALTINA ALDIĞI SUİKASTIN PERDE ARKASI

Susurluk Komisyonu'na önemli ifşaatlarda bulunan emekli astsubay Hüseyin Oğuz, "Tümgeneral Bahtiyar Aydın'ı öldüren albayı biliyorum" dedi.


İşte Taraf'tan Neşe Düzel'e konuşan Hüseyin Oğuz'un ifşaatlarından çarpıca ayrıntılar...

BİKSİ VE KANAS'I DİYARBAKIR'A GÖTÜREN KİŞİ

İsim vermeyeceğim ama hangi albay Diyarbakır'a suikast silahı olan Biksi ve Kanas'ı götürdüyse, Tümgeneral Bahtiyar Aydın'ı da o öldürdü. 4 no'lu DGM'de Albay'ın kendi fadesinde var bu. O albay Lice'ye Kahraman Bilgiç'le bir tetikçiyi daha götürdü. Aydın'ı ensesinden kurşunla öldürdüler.

TARIK ÜMİT CİNAYETİ ŞEYTAN ÜÇGENİNİ ÇÖZER

Tarık Ümit'i Yeşil'le birlikte bir kişi daha infaz etti. O ismi vermiyorum. Kendimi güvenceye amlıyorum. Çünkü Yeşil gibi hala o da sağ. Tarık Ümit cinayeti çok büyük bir olaydır. Eğer bu cinayet aydınlanırsa, Adapazarı-Sapanca-Bolu şeytan üçgeninde öldürülenler ortaya çıkacaktır.

CESETLERİ YAKIP KÖPEKLERİN ÖNÜNE ATTILAR

Adamı öldürüyorsun, köpeklerin önüne atıyorsun. Böyle terörle mücadele mi olur? Bunu JİTEM tetikçisi Kahraman Bilgiç söylüyor. Cesedi yakıp köpeklerin önüne atmışlar. JİTEM, kendi yasadışı işlerini PKK'yla mücadele çerçevesine oturtuyordu. Yüksekova Çetesi, Ergenekon'un bir parçasıdır.

JİTEM ÖLDÜRÜP KELLE VERGİSİ ALIYORDU

Ölen terörist karşılığ3ında 'kelle vergisi' diye bir para veriliyordu. Bu yüzden terörist diye çobanlar, gariban insanlar öldürüldü. Karşılığında paralar alındı. Yıllar önce ERNK vardı. Şimdi KCK var. Bu siyasi yapıyı yor edemezsiniz. PKK'nın artık şehirlerde direkt silahlı eyleme giren bir kadrosu var. Bu kadro dağa da gider.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.