Erdoğan, MHP ve BDP'yi millete havale etti

Erdoğan, MHP ve BDP'yi millete havale etti
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup konuşmasında MHP ve CHP'ye yüklendi. Başbakan, aynı yönde siyaset yapan MHP ile BDP'yi millete havale ettiğini söyledi. 

Erdoğan, MHP referandumda hayır diyeceğini açıklayan MHP'ye sert tepki gösterdi. Erdoğan, "MHP'nin ülkenin önemli konularında zihniyeti diye bir şey yok. Ben MHP tabanına saygı duyuyorum. Ama ben MHP yönetimi ile MHP tabanının özellikle bu referandum sürecinde örtüştüğünü sanmıyorum. Ben MHP tabanının referanduma evet diyeceğine inanıyorum." şeklinde konuştu. 

"CENAZEDE İNTİKAM DİYE PANKART ASANLARIN BARIŞ DEMEYE HAKKI YOK"
Erdoğan, MHP ile BDP'nin aynı yönde siyaset yaptığını söyledi. "Ben MHP ile aynı yönde siyaset üreten BDP'yi millete havale ediyorum." diyen Erdoğan, "Onların nereden yönetildiğini biliyoruz. Terör örgütünün temsilcisi olarak neleri yaptığını görüyoruz. Terörden nemalanan bu iki partiyle görüşmeyi reddettik. Cenaze namazında intikam pankartı asanların bu ülkede barış demeye hakkı yok. Bizim camilerimizin önünde intikam

Başbakan Erdoğan, görüşme için randevu talebinde bulunduğu CHP, SP ve DSP'den gelen olumlu cevap nedeniyle kendilerine teşekkür etti. Erdoğan, "Böyle milli bir meselede CHP'ye, SP'ye, BBP'ye, DSP'ye şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Ben bu görüşmelerin, terörle mücadelede ortak bir tavır belirlenmesinde etkili olacağını söylemek isterim. Bizim söylediklerimiz kadar onların söylediklerini de dinleyeceğiz. Bize ne katkıda bulunacaklar bizim için önemli olan o. Madem icra biziz, tavsiyeleri olacaktır, bunları alalım ve uygulamaya koyalım." dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.