Boşandığı eşini ve baldızını öldürüp intihar etti

Boşandığı eşini ve baldızını öldürüp intihar etti
Ankara'da eşinin kendisinden boşanmasını hazmedemeyen koca, boşandığı eşi ve baldızını kurşuna dizdi. Cinnet geçiren koca, daha sonra da kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.

Olay gece geç saatlerde Karşıyaka Mahallesi 810 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kamber Doğan (42) boşandığı eşi Sevilay Kaman (38) ve kardeşi Gülen Kaman'ın (33) içinde bulunduğu aracın önünü kesti. Boşanmayı hazmedemediği ileri sürülen Doğan, eski eşiyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Doğan, silahını çekerek önce aracın içindeki baldızı Gülen Kaman'ı başından vurarak öldürdü. Daha sonra da tartıştıkları eşini kurşuna dizdi. Cinnet geçiren eski eş, olayın ardından kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti. Sevilay Kaman, Gülen Kaman ve Kamber Doğan olay yerinde yaşamını yitirdi. 
Çevrede yaşayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Olayda yaşamını yitiren Sevilay Kaman, Gülen Kaman ve Kamber Doğan'ın cenazeleri ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri bölgeye Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırarak olayın meydana geldiği sokakta incelemelerde bulundu.

OLAYI DUYAN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Öte yandan olayı duyan Sevilay ve Gülen Kaman'ın yakınları sinir krizleri geçirdi. Olayın meydana geldiği evin önüne akın eden yakınlarını sakinleştirmekte polis ekipleri güçlük çekti. Yakınlarından bazılarının Kamber Doğan'ın aracına taşlarla saldırdığı görüldü. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Cihan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.