Kraliçe habervaktim'i Bahçe Partisi'ne davet etti

Kraliçe habervaktim'i Bahçe Partisi'ne davet etti
İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in Buckingham Sarayı'nda verdiği Bahçe Partisi'ne Türk basınından sadece Habervaktim davet edildi.

MEHMET NEDİM ASLAN/LONDRA-

HABERİN FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in Buckingham Sarayı'nda verdiği “Bahçe Partisi”ne Habervaktim de katıldı. Habervaktim’in Londra muhabiri Mehmet Nedim Aslan, davete ilişkin şu bilgileri aktardı:

Önceki gün Buckingham Sarayı'nın bahçesinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı Bahçe Partisi'ne Kraliçe adına davet organizasyonunu düzenleyen Lord Chamberlein Türk basınından sadece Habervaktim'i davet etti.

Öğleden sonra saat 04.00'te Kraliçe’nin eşi Edinburgh Dükü Prens Philip ile Saray'ın bahçe kapısından içeri girmesiyle başlayan partiye, Galler Prensi Prens Charles ve eşi Camila da katıldı. Partiye davet edilenlerin arasına karışan Kraliçe ve Kraliyet ailesinin diğer fertleri davetlilerin bazılarıyla sohbet etti. Bahçede İngilizler ve yabancı konuklar için kurulan çadırlarda, çay, kahve, pasta ve sandviç ikram edildi.

Yaklaşık 2 saat süren Bahçe Partisi'nde bazı davetliler Kraliçe ve Kraliyet ailesinin diğer fertlerini görmeye çalışırken, diğer bazı konuklar da geniş bir alanı kapsayan bahçedeki göl etrafında dolaştı. Habervaktim'in yer aldığı Diplomatik Çadırı'nı da ziyaret eden Kraliçe, burada davet edilen bazı ülkelerin büyükelçileriyle sohbet etti. Bahçe Partisi, Kraliçe'nin saat 6.00'da bahçeden ayrılmasıyla sona erdi.

HABERVAKTİM.COM/ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.