MHP'li Çakmaklı'dan tuhaf açıklama!

MHP'li Çakmaklı'dan tuhaf açıklama!
"Sümüklüler iktidar oldu biz mi olamayacağız" diyen MHP'li Çakmaklı, 'hayır' oyuna dayanak oluşturmak için darbecilerin avukatı kesildi. Ergenekon, Balyoz gibi darbe davalarını kasteden Çakmaklı, "12 Eylül'de zalimce yapılan yargılama, sorgu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, ''Ülken İçin Bir Hayır Yeter" toplantısına katılmak üzere Kilis'e geldi. 12 Eylül'deki referandumun, anayasa değişikliğinden ibaret olmadığını savunan Çakmaklı, parti olarak referandumda ''Hayır'' diyeceklerini ifade etti. Çakmaklı konuşmasında "Sümüklüler iktidar oldu biz mi olamayacağız" dedi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, Kilis Kanarya Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ''Ülken İçin Bir Hayır Yeter" toplantısına katıldı.
Çakmaklı, ''Bu sümüklüler tek başına iktidar olabiliyor da bizim gibi bilgili, inançlı bir milliyetçi hareket niçin tek başına iktidar olamasın'' dedi.

12 Eylül'de yapılacak referandumda oylanacak Anayasa paketinin AK Parti ve yandaşlarını kurtarmak için hazırlandığını belirten Çakmaklı, ''12 Eylül'de yargılama sorgulama tutuklama zalimce yapılıyordu. Bugün de yapılıyor, yarın daha da kötüsünü yapacak olan bir sistem getiriyorlar. Ve devletin imkanlarını AKP'nin belli bir kesimine tabanına da değil birli bir kesimine peşkeş çekmekle meşgul, kendileri lüks şatafat içinde, boğazda, villalarda lüks dairelerde yaşarken, ileride bu yolsuzluklarının haksızlıklarının hesabı sorulmaması için yargıyı kendine göre dizayn edecektir. Bir ay emrinde müşteşar yardımcısı olarak çalışanı önce raportör sonra da Anayasa Mahkemesi üyesi yaptılar. İnşallah bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde iktidar olarak hep beraber bunları yargılatacağız. O da (Başbakan Erdoğan'ı kast ederek) bunu imanı gibi bildiği için, bu yargılamanın önünü hukuki olarak nasıl kapatırım, kendime nasıl bir yargı kalkanı sağlarım, diye bu anayasa değişikliğini yapmaktadır'' şeklinde konuştu.

DEVLET DOĞUYU PKK'YA TESLİM ETTİ

Habur'dan sonra olan rezaletleri heplikte gördüklerini söyleyen Muzaffer Çakmaklı, ''Anaların gözyaşı akmasın diye yola çıktıkları açılımdan sonra hergün şehitlerimiz gelmeye başladı. Ülkenin bir tarafını PKK'ya teslim ettiler. Doğuda devleti PKK'ya teslim etmişlerdir. Tetikçi Valisi buzdolabı, kömür dağıtan valisi bile diyor ki 'Tamam. Bir gün evvel ülkenin bunlardan kurtulması lazımdır' Tetikçi valisi, uşakları bile kendilerine tahammül edemiyor'' dedi.

Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.